Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Włoskie smaki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta starannie wydana książka kucharska czerpie inspirację z tradycyjnej kuchni włoskiej oraz południowych smaków, oferując szeroki wachlarz przepisów na eleganckie obiady, rodzinne kolacje i smakołyki dla najmłodszych. W publikacji znajdują się też receptury na nalewki, aperitify oraz różnorodne przystawki i przekąski, umożliwiające szybkie przygotowanie wyjątkowych posiłków. Lekka kuchnia jest reprezentowana przez kreatywne sałatki i dania bezmięsne, a wielbiciele słodkości znajdą w niej przepisy na wyśmienite ciasta, zdrowe ciasteczka i kuszące desery. Książka ta jest nie tylko idealnym wprowadzeniem dla początkujących kucharzy, ale także źródłem inspiracji dla tych, którzy chcą poszerzać swoje kulinarne horyzonty. Autorem tej publikacji jest Praca Zbiorowa, a jej wydawcą jest Olesiejuk.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta starannie wydana książka kucharska czerpie inspirację z tradycyjnej kuchni włoskiej oraz południowych smaków, oferując szeroki wachlarz przepisów na eleganckie obiady, rodzinne kolacje i smakołyki dla najmłodszych. W publikacji znajdują się też receptury na nalewki, aperitify oraz różnorodne przystawki i przekąski, umożliwiające szybkie przygotowanie wyjątkowych posiłków. Lekka kuchnia jest reprezentowana przez kreatywne sałatki i dania bezmięsne, a wielbiciele słodkości znajdą w niej przepisy na wyśmienite ciasta, zdrowe ciasteczka i kuszące desery. Książka ta jest nie tylko idealnym wprowadzeniem dla początkujących kucharzy, ale także źródłem inspiracji dla tych, którzy chcą poszerzać swoje kulinarne horyzonty. Autorem tej publikacji jest Praca Zbiorowa, a jej wydawcą jest Olesiejuk.
