Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Włoska uczta
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj uroki życia i gotowania w stylu włoskim razem z ulubionym włoskim szefem kuchni! Ta książka przeniesie cię wprost do słonecznej Italii, wprowadzając na polskie stoły klasyczne smaki i aromaty tamtejszych potraw. Zanurz się w świecie tradycyjnych przepisów mojej Nonny oraz nowoczesnych dań kuchni włoskiej.
Gotowanie może być niezwykle przyjemną przygodą, a dzięki tej książce przekonasz się, jak proste mogą być niektóre z najbardziej uwielbianych włoskich dań. Nauczysz się przygotowywać idealny makaron i prawdziwą włoską pizzę (oczywiście bez ananasa), staniesz się ekspertem w tworzeniu tiramisu, a pistacjowy sernik stanie się twoim ulubieńcem, zastępując ten z rodzynkami. Zgłębisz tajemnice sera parmigiano, odkryjesz różnorodność ravioli i risotto, pokochasz owoce morza i skosztujesz włoskich likierów oraz koktajli.
W tej kulinarniej podróży czeka na ciebie siedem rozdziałów pełnych wskazówek i inspiracji, które możesz dowolnie łączyć, tworząc niezapomniane włoskie przyjęcie. „Włoska uczta” oferuje ponad 60 przepisów wraz z praktycznymi poradami szefa kuchni oraz filmikami instruktażowymi, które krok po kroku poprowadzą cię do kulinarnego sukcesu. Buon appetito!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj uroki życia i gotowania w stylu włoskim razem z ulubionym włoskim szefem kuchni! Ta książka przeniesie cię wprost do słonecznej Italii, wprowadzając na polskie stoły klasyczne smaki i aromaty tamtejszych potraw. Zanurz się w świecie tradycyjnych przepisów mojej Nonny oraz nowoczesnych dań kuchni włoskiej.
Gotowanie może być niezwykle przyjemną przygodą, a dzięki tej książce przekonasz się, jak proste mogą być niektóre z najbardziej uwielbianych włoskich dań. Nauczysz się przygotowywać idealny makaron i prawdziwą włoską pizzę (oczywiście bez ananasa), staniesz się ekspertem w tworzeniu tiramisu, a pistacjowy sernik stanie się twoim ulubieńcem, zastępując ten z rodzynkami. Zgłębisz tajemnice sera parmigiano, odkryjesz różnorodność ravioli i risotto, pokochasz owoce morza i skosztujesz włoskich likierów oraz koktajli.
W tej kulinarniej podróży czeka na ciebie siedem rozdziałów pełnych wskazówek i inspiracji, które możesz dowolnie łączyć, tworząc niezapomniane włoskie przyjęcie. „Włoska uczta” oferuje ponad 60 przepisów wraz z praktycznymi poradami szefa kuchni oraz filmikami instruktażowymi, które krok po kroku poprowadzą cię do kulinarnego sukcesu. Buon appetito!