Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańskie słodycze. Kultowe, zdrowe, bezglutenowe
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każdy z nas czasem ulega pokusie sklepowych słodyczy. Co by było, gdyby można było je jeść bez wyrzutów sumienia? Karolina Gawrońska, znana z YouTube'a i bloga "Savory OR Sweet?", postanowiła podjąć wyzwanie i stworzyć oryginalne przepisy na znane słodycze, ale w zdrowszej, roślinnej wersji.
Przez swoich fanów nazywana "Królową Wegańskich Słodyczy", Karolina jest pasjonatką sportu i zdrowego stylu życia. Udowodniła, że popularne słodycze można przygotować z naturalnych składników, bez glutenu, i zachować ich klasyczny smak.
Książka ma na celu oferować nie tylko smaczne, ale również pełnowartościowe i odżywcze desery. Zamiast powodować skoki cukru, te przepisy zapewniają stabilny poziom energii, dostarczając organizmowi witamin, minerałów, zdrowych tłuszczy i białka.
Przepisy są proste i szybkie do wykonania, a wszystkie składniki są łatwo dostępne, co pozwala stworzyć zdrowe, a jednocześnie pyszne przekąski. W środku znajdziemy roślinne wersje takich klasyków jak Błeno, Tłiks, Snikers, Lajon, Milkiłej czy Szokobons, a nawet ciepłe lody, wszystkie bez glutenu i laktozy.
To propozycja nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy chcą delektować się słodkościami bez poczucia winy. Przepisy te nie były wcześniej publikowane ani na YouTube, ani na blogu Karoliny.
Kinga Paruzel, znana autorka książek kulinarnych, zwraca uwagę na nowatorskie receptury, które łączą smak i zdrowie. Paweł Małecki, mistrz cukiernictwa, chwali prostotę wykonania i atrakcyjne zdjęcia, które przyciągną każdego miłośnika zdrowego życia. Viola Urban z kolei podkreśla, że książka jest nieocenionym źródłem pomysłów na bezglutenowe i bezmleczne desery.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każdy z nas czasem ulega pokusie sklepowych słodyczy. Co by było, gdyby można było je jeść bez wyrzutów sumienia? Karolina Gawrońska, znana z YouTube'a i bloga "Savory OR Sweet?", postanowiła podjąć wyzwanie i stworzyć oryginalne przepisy na znane słodycze, ale w zdrowszej, roślinnej wersji.
Przez swoich fanów nazywana "Królową Wegańskich Słodyczy", Karolina jest pasjonatką sportu i zdrowego stylu życia. Udowodniła, że popularne słodycze można przygotować z naturalnych składników, bez glutenu, i zachować ich klasyczny smak.
Książka ma na celu oferować nie tylko smaczne, ale również pełnowartościowe i odżywcze desery. Zamiast powodować skoki cukru, te przepisy zapewniają stabilny poziom energii, dostarczając organizmowi witamin, minerałów, zdrowych tłuszczy i białka.
Przepisy są proste i szybkie do wykonania, a wszystkie składniki są łatwo dostępne, co pozwala stworzyć zdrowe, a jednocześnie pyszne przekąski. W środku znajdziemy roślinne wersje takich klasyków jak Błeno, Tłiks, Snikers, Lajon, Milkiłej czy Szokobons, a nawet ciepłe lody, wszystkie bez glutenu i laktozy.
To propozycja nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy chcą delektować się słodkościami bez poczucia winy. Przepisy te nie były wcześniej publikowane ani na YouTube, ani na blogu Karoliny.
Kinga Paruzel, znana autorka książek kulinarnych, zwraca uwagę na nowatorskie receptury, które łączą smak i zdrowie. Paweł Małecki, mistrz cukiernictwa, chwali prostotę wykonania i atrakcyjne zdjęcia, które przyciągną każdego miłośnika zdrowego życia. Viola Urban z kolei podkreśla, że książka jest nieocenionym źródłem pomysłów na bezglutenowe i bezmleczne desery.
