Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Want a Bite? Wokół ryżu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Masz ochotę na perfekcyjnie usmażony ryż z jajkiem, soczystego kurczaka w sosie słodko-kwaśnym ala danie z ulubionej chińskiej restauracji czy klasyczne japońskie mochi? Teraz to osiągalne dla każdego!
Zapraszamy Cię do odkrycia kuchni azjatyckiej, gdzie ryż staje się wszechstronnym bohaterem każdego dania. Pokażemy Ci, jak wykorzystać ten wyjątkowy składnik na różne sposoby - od śniadania po kolację, w wersjach pikantnych i słodkich, serwowanych na zimno bądź na gorąco. W sushi, miseczkach pełnych smaku czy w koreańskim bulgogi - ryż przestaje być jedynie dodatkiem i wkracza na kulinarną scenę jako gwiazda!
Już teraz dołącz do nas w tej kulinarnej przygodzie - przepłucz ryż i zacznij tworzyć!
Beata i Tetsu to prawdziwi entuzjaści smaków Azji i kuchni Dalekiego Wschodu. Poprzez swoje profile w mediach społecznościowych, dzielą się przepisami i trikami kulinarnej sztuki, zainspirowanymi kuchnią japońską, koreańską, wietnamską i chińską. Ich filmy i zdjęcia prowadzą krok po kroku przez proces tworzenia aromatycznych dań w domu.
Tetsu, będący mieszanką kultur dzięki swojemu japońsko-polskiego pochodzeniu, pochodzi z zachwycającego Sanjo w prefekturze Niigata w Japonii, ale edukację odbył w Polsce. Wspólnie z Beatą tworzą doskonały duet, dzieląc się swoją kulinarną pasją i inspirując innych do kuchennych eksperymentów i poznawania nowych smaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Masz ochotę na perfekcyjnie usmażony ryż z jajkiem, soczystego kurczaka w sosie słodko-kwaśnym ala danie z ulubionej chińskiej restauracji czy klasyczne japońskie mochi? Teraz to osiągalne dla każdego!
Zapraszamy Cię do odkrycia kuchni azjatyckiej, gdzie ryż staje się wszechstronnym bohaterem każdego dania. Pokażemy Ci, jak wykorzystać ten wyjątkowy składnik na różne sposoby - od śniadania po kolację, w wersjach pikantnych i słodkich, serwowanych na zimno bądź na gorąco. W sushi, miseczkach pełnych smaku czy w koreańskim bulgogi - ryż przestaje być jedynie dodatkiem i wkracza na kulinarną scenę jako gwiazda!
Już teraz dołącz do nas w tej kulinarnej przygodzie - przepłucz ryż i zacznij tworzyć!
Beata i Tetsu to prawdziwi entuzjaści smaków Azji i kuchni Dalekiego Wschodu. Poprzez swoje profile w mediach społecznościowych, dzielą się przepisami i trikami kulinarnej sztuki, zainspirowanymi kuchnią japońską, koreańską, wietnamską i chińską. Ich filmy i zdjęcia prowadzą krok po kroku przez proces tworzenia aromatycznych dań w domu.
Tetsu, będący mieszanką kultur dzięki swojemu japońsko-polskiego pochodzeniu, pochodzi z zachwycającego Sanjo w prefekturze Niigata w Japonii, ale edukację odbył w Polsce. Wspólnie z Beatą tworzą doskonały duet, dzieląc się swoją kulinarną pasją i inspirując innych do kuchennych eksperymentów i poznawania nowych smaków.
