Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ugotuj swój biznes. Historie miłośników jedzenia, którzy swoją pasję zmienili w karierę
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli Twoim codziennym zajęciem jest wypiekanie smakowitych chlebów na zakwasie, latem z pasją przygotowujesz słoiczki pełne przetworów, a w weekendy zmieniasz swoją kuchnię w tętniącą życiem cukiernię, ta książka jest dla Ciebie. Kiedy rodzina i przyjaciele nieustannie chwalą Twoją kulinarną wirtuozerię, a Ty zaczynasz rozważać przekształcenie tej pasji w dochodowy interes, nie możesz przegapić tej inspirującej publikacji.
Rachel Hofstetter w swojej książce przedstawia fascynujące historie amerykańskich przedsiębiorców, którzy przekuli miłość do gotowania w życiowy sukces. Od smakowych maseł czekoladowych, przez domową granolę i sos do spaghetti, aż po dostępne cenowo kalifornijskie wina – poznajemy niezwykłą różnorodność branży kulinarnej, a także ludzi stojących za tymi przedsięwzięciami, ich determinację i ścieżki do osiągnięć.
Dzięki rozmowom przeprowadzonym przez autorkę, czytelnicy zyskują cenne wskazówki, jak z sukcesem wkroczyć do świata gastronomii. Dowiedz się, jak bez wcześniejszego doświadczenia stworzyć markę, która zyska rozpoznawalność na rynku krajowym, jak negocjować z handlowcami dużych sieci, oraz jakie aspekty prawne rynku spożywczego są kluczowe. Odkryj, dlaczego ograniczony budżet początkowy może stać się atutem, jakie są najlepsze praktyki dla firm oferujących produkty bezglutenowe, organiczne czy alkohole, i co każdy przedsiębiorca chciałby wiedzieć na starcie swojej działalności. Zrozum, dlaczego warto podążać za swoją pasją, łącząc to, co kochasz, z biznesowymi możliwościami. Dowiedz się, jak ulubione przysmaki przemienić w dobrze prosperujący kulinarny biznes.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli Twoim codziennym zajęciem jest wypiekanie smakowitych chlebów na zakwasie, latem z pasją przygotowujesz słoiczki pełne przetworów, a w weekendy zmieniasz swoją kuchnię w tętniącą życiem cukiernię, ta książka jest dla Ciebie. Kiedy rodzina i przyjaciele nieustannie chwalą Twoją kulinarną wirtuozerię, a Ty zaczynasz rozważać przekształcenie tej pasji w dochodowy interes, nie możesz przegapić tej inspirującej publikacji.
Rachel Hofstetter w swojej książce przedstawia fascynujące historie amerykańskich przedsiębiorców, którzy przekuli miłość do gotowania w życiowy sukces. Od smakowych maseł czekoladowych, przez domową granolę i sos do spaghetti, aż po dostępne cenowo kalifornijskie wina – poznajemy niezwykłą różnorodność branży kulinarnej, a także ludzi stojących za tymi przedsięwzięciami, ich determinację i ścieżki do osiągnięć.
Dzięki rozmowom przeprowadzonym przez autorkę, czytelnicy zyskują cenne wskazówki, jak z sukcesem wkroczyć do świata gastronomii. Dowiedz się, jak bez wcześniejszego doświadczenia stworzyć markę, która zyska rozpoznawalność na rynku krajowym, jak negocjować z handlowcami dużych sieci, oraz jakie aspekty prawne rynku spożywczego są kluczowe. Odkryj, dlaczego ograniczony budżet początkowy może stać się atutem, jakie są najlepsze praktyki dla firm oferujących produkty bezglutenowe, organiczne czy alkohole, i co każdy przedsiębiorca chciałby wiedzieć na starcie swojej działalności. Zrozum, dlaczego warto podążać za swoją pasją, łącząc to, co kochasz, z biznesowymi możliwościami. Dowiedz się, jak ulubione przysmaki przemienić w dobrze prosperujący kulinarny biznes.
