Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Streetfood
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Coraz częściej spotykane stoiska, food trucki oraz budki serwujące szybkie dania pokazują, jak uliczne jedzenie zaczyna przenikać do naszej codzienności. Pod tą nową nazwą kryje się ogromna różnorodność potraw pochodzących z różnych zakątków świata.
W dobie globalizacji, gdy świat stał się mały dzięki łatwiejszemu dostępowi do różnorodnych kultur, uliczne jedzenie oferuje autentyczne smaki, które często są trudne do znalezienia w dużych sieciach restauracyjnych.
Ta książka przedstawia uliczne jedzenie w bardziej przystępnej formie, gdzie dania są nie tylko pełne smaku i emocji, ale także mogą być zdrowe. Kluczem jest wybór piekarnika zamiast smażenia na patelni, zamiana tradycyjnej białej mąki na pełnoziarnistą oraz korzystanie z sezonowych produktów.
Publikacja podzielona jest na cztery tematyczne sekcje: przepisy z pastami i sosami, z warzywami, z owocami oraz te oparte na zbożach, mięsie i rybach. Zdobią ją piękne fotografie, a szczegółowe opisy ułatwiają przygotowanie potraw. Na czytelników czeka bogactwo oryginalnych kombinacji składników, tworzących wachlarz smaków, które odmienią codzienną rzeczywistość odrobiną słonecznych smaków i radości. To globalna kuchnia w zdrowszej wersji, pełna inspirujących pomysłów na przekąski i posiłki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Coraz częściej spotykane stoiska, food trucki oraz budki serwujące szybkie dania pokazują, jak uliczne jedzenie zaczyna przenikać do naszej codzienności. Pod tą nową nazwą kryje się ogromna różnorodność potraw pochodzących z różnych zakątków świata.
W dobie globalizacji, gdy świat stał się mały dzięki łatwiejszemu dostępowi do różnorodnych kultur, uliczne jedzenie oferuje autentyczne smaki, które często są trudne do znalezienia w dużych sieciach restauracyjnych.
Ta książka przedstawia uliczne jedzenie w bardziej przystępnej formie, gdzie dania są nie tylko pełne smaku i emocji, ale także mogą być zdrowe. Kluczem jest wybór piekarnika zamiast smażenia na patelni, zamiana tradycyjnej białej mąki na pełnoziarnistą oraz korzystanie z sezonowych produktów.
Publikacja podzielona jest na cztery tematyczne sekcje: przepisy z pastami i sosami, z warzywami, z owocami oraz te oparte na zbożach, mięsie i rybach. Zdobią ją piękne fotografie, a szczegółowe opisy ułatwiają przygotowanie potraw. Na czytelników czeka bogactwo oryginalnych kombinacji składników, tworzących wachlarz smaków, które odmienią codzienną rzeczywistość odrobiną słonecznych smaków i radości. To globalna kuchnia w zdrowszej wersji, pełna inspirujących pomysłów na przekąski i posiłki.
