Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smakowitości. Domowa sezonowa kuchnia wegańska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Smakowitości” to niezwykła kolekcja 100 roślinnych przepisów kuchni domowej, czerpiących inspiracje z idei slow, które celebrują posiłki bazujące na sezonowych składnikach. Książka zanurza nas w tradycyjnej kuchni pełnej radości, sentymentalnych wspomnień i wspólnego biesiadowania.
Przepisy zostały umiejętnie podzielone według czterech pór roku i uzupełnione malowniczymi, artystycznymi fotografiami, które oddają atmosferę każdej z nich. Fotografka dzieli się intymnymi szczegółami swoich inspiracji, tworząc wrażenie osobistej podróży po jej wystawie sztuki. Te oszałamiające obrazy działają na zmysły jak wykwintne torty w witrynach cukierni czy zapach świeżo wypieczonego chleba, który emanuje z piekarni o poranku.
Choć fotografie w tej publikacji nawiązują do stylu retro, to umiejętnie łączą tradycję z nowoczesnością. Kuchnia wegańska, będąca przyszłościową alternatywą, jest tu przedstawiona w sposób, który nie traci polskiego, tradycyjnego czy domowego charakteru. Doskonale wiemy, że najsmaczniejsze pierogi nie potrzebują jajek, a wigilijny barszcz może być przepyszny bez mięsa.
Ta książka jest pełna miłości do kulinarnego świata roślin oraz pasji do fotografii. Zachęcamy do poznania prostoty sezonowej kuchni, która koresponduje z naturą i cieszenia się radością gotowania. Zasmakuj w domowych daniach i pozwól sobie na chwilę wytchnienia w kuchni pełnej roślinnych korzeni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Smakowitości” to niezwykła kolekcja 100 roślinnych przepisów kuchni domowej, czerpiących inspiracje z idei slow, które celebrują posiłki bazujące na sezonowych składnikach. Książka zanurza nas w tradycyjnej kuchni pełnej radości, sentymentalnych wspomnień i wspólnego biesiadowania.
Przepisy zostały umiejętnie podzielone według czterech pór roku i uzupełnione malowniczymi, artystycznymi fotografiami, które oddają atmosferę każdej z nich. Fotografka dzieli się intymnymi szczegółami swoich inspiracji, tworząc wrażenie osobistej podróży po jej wystawie sztuki. Te oszałamiające obrazy działają na zmysły jak wykwintne torty w witrynach cukierni czy zapach świeżo wypieczonego chleba, który emanuje z piekarni o poranku.
Choć fotografie w tej publikacji nawiązują do stylu retro, to umiejętnie łączą tradycję z nowoczesnością. Kuchnia wegańska, będąca przyszłościową alternatywą, jest tu przedstawiona w sposób, który nie traci polskiego, tradycyjnego czy domowego charakteru. Doskonale wiemy, że najsmaczniejsze pierogi nie potrzebują jajek, a wigilijny barszcz może być przepyszny bez mięsa.
Ta książka jest pełna miłości do kulinarnego świata roślin oraz pasji do fotografii. Zachęcamy do poznania prostoty sezonowej kuchni, która koresponduje z naturą i cieszenia się radością gotowania. Zasmakuj w domowych daniach i pozwól sobie na chwilę wytchnienia w kuchni pełnej roślinnych korzeni.
