Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smakologia
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ola Woldańska-Płocińska powraca z nową książką, stanowiącą kolejną część popularnej serii, do której należą już "Zwierzokracja - książka o prawach zwierząt" oraz "Śmieciogród o śmieciach, niemarnowaniu, ekologii i dbaniu o Ziemię". Tym razem tematem przewodnim jest jedzenie, które autorka zgłębia, analizując jego rolę w naszym życiu.
Dlaczego spożywamy pokarmy? Jak człowiek opanował uprawę roślin? Co gościło na stołach podczas starożytnych uczt? Czy niektóre przyprawy były naprawdę cenniejsze od złota? Czy jedzenie ma właściwości lecznicze? Jak powstaje czekolada, a co kryją etykiety produktów spożywczych?
Ta książka oferuje fascynujące opowieści o jedzeniu z perspektywy historycznej, kulturowej, środowiskowej i zdrowotnej. Tekst uzupełniony jest bogatymi ilustracjami, co sprawia, że publikacja jest nie tylko źródłem wiedzy, ale i estetycznej przyjemności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
41.34 zł
nowa

- nowa książka
Wysyłka w ciągu 48h + czas dostawy
11.05 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
11.18 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Ola Woldańska-Płocińska powraca z nową książką, stanowiącą kolejną część popularnej serii, do której należą już "Zwierzokracja - książka o prawach zwierząt" oraz "Śmieciogród o śmieciach, niemarnowaniu, ekologii i dbaniu o Ziemię". Tym razem tematem przewodnim jest jedzenie, które autorka zgłębia, analizując jego rolę w naszym życiu.
Dlaczego spożywamy pokarmy? Jak człowiek opanował uprawę roślin? Co gościło na stołach podczas starożytnych uczt? Czy niektóre przyprawy były naprawdę cenniejsze od złota? Czy jedzenie ma właściwości lecznicze? Jak powstaje czekolada, a co kryją etykiety produktów spożywczych?
Ta książka oferuje fascynujące opowieści o jedzeniu z perspektywy historycznej, kulturowej, środowiskowej i zdrowotnej. Tekst uzupełniony jest bogatymi ilustracjami, co sprawia, że publikacja jest nie tylko źródłem wiedzy, ale i estetycznej przyjemności.