Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Słownik gastronomiczny polsko-niemiecki; niemiecko-polski + CD
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Słownik ten stanowi starannie skomponowany zbiór terminów i wyrażeń związanych z przygotowywaniem posiłków oraz prowadzeniem lokali gastronomicznych. Przeznaczony dla osób posługujących się zarówno językiem polskim, jak i niemieckim, oferuje wersje dwukierunkowe: polsko-niemiecką i niemiecko-polską. Wiele haseł wzbogacono licznymi przykładami ich zastosowania w praktyce. Publikacja będzie niezastąpioną pomocą dla pracowników gastronomii, takich jak bary, restauracje i kawiarnie, jak również dla każdego miłośnika gotowania i kwestii kulinarnych.
W części niemiecko-polskiej można odnaleźć także przetłumaczone w formie opisowej nazwy najbardziej znanych dań regionalnych. Słownik uzupełniają rozmówki, które mogą okazać się niezwykle użyteczne zarówno dla personelu sektora gastronomicznego, jak i dla klientów odwiedzających restauracje.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Słownik ten stanowi starannie skomponowany zbiór terminów i wyrażeń związanych z przygotowywaniem posiłków oraz prowadzeniem lokali gastronomicznych. Przeznaczony dla osób posługujących się zarówno językiem polskim, jak i niemieckim, oferuje wersje dwukierunkowe: polsko-niemiecką i niemiecko-polską. Wiele haseł wzbogacono licznymi przykładami ich zastosowania w praktyce. Publikacja będzie niezastąpioną pomocą dla pracowników gastronomii, takich jak bary, restauracje i kawiarnie, jak również dla każdego miłośnika gotowania i kwestii kulinarnych.
W części niemiecko-polskiej można odnaleźć także przetłumaczone w formie opisowej nazwy najbardziej znanych dań regionalnych. Słownik uzupełniają rozmówki, które mogą okazać się niezwykle użyteczne zarówno dla personelu sektora gastronomicznego, jak i dla klientów odwiedzających restauracje.
