Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Słownik gastronomiczny polsko-niemiecki, niemiecko-polski
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten słownik to starannie opracowana kolekcja haseł skupiająca się na terminologii kulinarnej i działalności lokali gastronomicznych. Oferuje on dwukierunkowy układ: od polskiego do niemieckiego oraz z niemieckiego na polski. Liczne przykłady użycia wielu haseł wzbogacają tę publikację, czyniąc ją cennym źródłem dla pracowników barów, restauracji i kawiarni, jak również dla miłośników sztuki kulinarnej. Cześć niemiecko-polska zawiera także opisy najpopularniejszych potraw regionalnych, przedstawione w sposób opisowy. Dodatkowo, słownik został wzbogacony o rozmówki, które skierowane są zarówno do osób zatrudnionych w branży gastronomicznej, jak i do klientów lokali gastronomicznych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten słownik to starannie opracowana kolekcja haseł skupiająca się na terminologii kulinarnej i działalności lokali gastronomicznych. Oferuje on dwukierunkowy układ: od polskiego do niemieckiego oraz z niemieckiego na polski. Liczne przykłady użycia wielu haseł wzbogacają tę publikację, czyniąc ją cennym źródłem dla pracowników barów, restauracji i kawiarni, jak również dla miłośników sztuki kulinarnej. Cześć niemiecko-polska zawiera także opisy najpopularniejszych potraw regionalnych, przedstawione w sposób opisowy. Dodatkowo, słownik został wzbogacony o rozmówki, które skierowane są zarówno do osób zatrudnionych w branży gastronomicznej, jak i do klientów lokali gastronomicznych.
