Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sałatki. Tradycyjne i sprawdzone przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sałatki cieszą się wyjątkową popularnością dzięki swojej wszechstronności. Mogą pełnić rolę pełnowartościowego posiłku, apetycznej przystawki, uzupełnienia głównego dania, a nawet deseru. Ich smakowitość oraz żywe kolory przyciągają uwagę, a dodatkowym atutem jest ich wartość zdrowotna. Różnorodność sałatek to efekt osobistych preferencji, kreatywności i kulinarnej wyobraźni twórców. Tradycyjnie sałatka zawiera co najmniej jeden składnik poddany obróbce termicznej, takiej jak gotowanie czy pieczenie. Współcześnie jednak tą nazwą określa się również surówki, które są przygotowywane wyłącznie z surowych warzyw i owoców.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sałatki cieszą się wyjątkową popularnością dzięki swojej wszechstronności. Mogą pełnić rolę pełnowartościowego posiłku, apetycznej przystawki, uzupełnienia głównego dania, a nawet deseru. Ich smakowitość oraz żywe kolory przyciągają uwagę, a dodatkowym atutem jest ich wartość zdrowotna. Różnorodność sałatek to efekt osobistych preferencji, kreatywności i kulinarnej wyobraźni twórców. Tradycyjnie sałatka zawiera co najmniej jeden składnik poddany obróbce termicznej, takiej jak gotowanie czy pieczenie. Współcześnie jednak tą nazwą określa się również surówki, które są przygotowywane wyłącznie z surowych warzyw i owoców.
