Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Roślinny nabiał
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dzieło to jest doskonałym przewodnikiem dla wegetarian i wegan, a także dla wszystkich, którzy cenią sobie kuchenne eksperymenty. Książka "Roślinny nabiał" skupia swoją uwagę na alternatywach dla tradycyjnych produktów mlecznych pochodzenia zwierzęcego. W środku znajdziesz przepisy na takie specjały jak migdałowa czy nerkowcowa feta, czekoladowy ser z kaszy jaglanej, śmietanę z ryżu, ser ze słonecznika, kefir sojowy i jogurt z kaszy jaglanej. Można również odkryć, jak przygotować ser z ziemniaka, majonez z łubinu, mleko z siemienia lnianego oraz sery idealne do krojenia na kanapki.
Ta kulinarna pozycja jest dedykowana nie tylko dla osób na wegańskiej diecie, ale też dla tych, którzy z powodu alergii, choroby Hashimoto lub nietolerancji na białko mleczne i laktozę, unikają produktów mlecznych. Zawiera ponad 130 przepisów na roślinne alternatywy mleka, śmietany, masła, jogurtów, kefirów, twarożków, majonezów i serów. Służy jako bogata baza przepisów, która inspirować może każdego dnia. Książka podpowiada także, jak estetycznie podawać potrawy oraz elastycznie eksperymentować w gotowaniu, a dodatkowo dostarcza informacji o zdrowotnych właściwościach produktów.
Znając coraz powszechniejsze problemy związane z alergiami i nietolerancją laktozy czy kazeiny, książka ta jest opracowana również z myślą o matkach dzieci na dietach bezglutenowych, osobach z alergiami oraz kobietach zmagających się z chorobami autoimmunologicznymi, takimi jak Hashimoto. Zmiany w diecie mogą być kluczowe dla poprawy zdrowia, a ta książka oferuje nieocenioną pomoc w tym zakresie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dzieło to jest doskonałym przewodnikiem dla wegetarian i wegan, a także dla wszystkich, którzy cenią sobie kuchenne eksperymenty. Książka "Roślinny nabiał" skupia swoją uwagę na alternatywach dla tradycyjnych produktów mlecznych pochodzenia zwierzęcego. W środku znajdziesz przepisy na takie specjały jak migdałowa czy nerkowcowa feta, czekoladowy ser z kaszy jaglanej, śmietanę z ryżu, ser ze słonecznika, kefir sojowy i jogurt z kaszy jaglanej. Można również odkryć, jak przygotować ser z ziemniaka, majonez z łubinu, mleko z siemienia lnianego oraz sery idealne do krojenia na kanapki.
Ta kulinarna pozycja jest dedykowana nie tylko dla osób na wegańskiej diecie, ale też dla tych, którzy z powodu alergii, choroby Hashimoto lub nietolerancji na białko mleczne i laktozę, unikają produktów mlecznych. Zawiera ponad 130 przepisów na roślinne alternatywy mleka, śmietany, masła, jogurtów, kefirów, twarożków, majonezów i serów. Służy jako bogata baza przepisów, która inspirować może każdego dnia. Książka podpowiada także, jak estetycznie podawać potrawy oraz elastycznie eksperymentować w gotowaniu, a dodatkowo dostarcza informacji o zdrowotnych właściwościach produktów.
Znając coraz powszechniejsze problemy związane z alergiami i nietolerancją laktozy czy kazeiny, książka ta jest opracowana również z myślą o matkach dzieci na dietach bezglutenowych, osobach z alergiami oraz kobietach zmagających się z chorobami autoimmunologicznymi, takimi jak Hashimoto. Zmiany w diecie mogą być kluczowe dla poprawy zdrowia, a ta książka oferuje nieocenioną pomoc w tym zakresie.
