Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Rolnictwo cz.2 Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten podręcznik, zgodny z najnowszymi wytycznymi edukacyjnymi, skierowany jest do uczniów techników kształcących się w zawodzie technik rolnik. Obejmuje on kluczowe zagadnienia dotyczące kwalifikacji R.3, czyli prowadzenia produkcji rolniczej, oraz R.16, dotyczącej organizacji i nadzorowania produkcji rolniczej. Druga część podręcznika skupia się na szczegółowych aspektach chowu bydła oraz trzody chlewnej, oferując kompleksową wiedzę potrzebną przyszłym profesjonalistom w dziedzinie rolnictwa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten podręcznik, zgodny z najnowszymi wytycznymi edukacyjnymi, skierowany jest do uczniów techników kształcących się w zawodzie technik rolnik. Obejmuje on kluczowe zagadnienia dotyczące kwalifikacji R.3, czyli prowadzenia produkcji rolniczej, oraz R.16, dotyczącej organizacji i nadzorowania produkcji rolniczej. Druga część podręcznika skupia się na szczegółowych aspektach chowu bydła oraz trzody chlewnej, oferując kompleksową wiedzę potrzebną przyszłym profesjonalistom w dziedzinie rolnictwa.
