Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Uwielbiasz korzystać z produktów roślinnych? "Weganon. Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału" może okazać się Twoim strzałem w dziesiątkę!
Decydując się na weganizm rezygnujesz z produktów pochodzenia zwierzęcego, ale niekoniecznie musisz eliminować ze swojej diety słodkości, bo możesz przygotować je samodzielnie. Wydaje Ci się, że bez dostępu do mleka i jajek ciężko byłoby sporządzić odpowiednie ciasto do wypieku? Otóż książka autorstwa Pawła Ochmana - wieloletniego weganina rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości, rzuci także całkiem nowe światło na świat słodkości.
"Weganon. Pyszności z roślin" to zbiór stu przepisów, dzięki którym można przekonać się, że produkty roślinne nadają się zarówno jako baza do ciast, deserów czy śniadań z nutą słodyczy. Nawet jeśli nie jesteś weganinem możesz odkryć, że nowa roślinna wersja słodkości to wspaniała i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych ciast.
Ponadto w książce znajdziesz mnóstwo wskazówek na to, czym zastąpić jajka i nabiał, oraz jak łączyć poszczególne składniki. Wszystko to oprawione zostało barwnymi ilustracjami, które skuszą niejednego łakomczucha do wypróbowania, wbrew pozorom, łatwych i szybkich receptur. Sięgnij po tę książkę i przekonaj się, jak smakuje klasyka i desery z różnych stron świata w całkiem nowej, ale równie pysznej odsłonie.
Paweł Ochman jest weganinem od 26 lat, prowadzi popularnego bloga kulinarnego Weganon.pl, na którym dzieli się własnoręcznie opracowanymi wege-recepturami. Słodką stroną kulinariów zajął się od kiedy w jego ręce wpadł zeszyt z przepisami mamy. Teraz po latach praktyki dzieli się swoimi tajnikami nie tylko na blogu, ale jego pierwszej autorskiej książce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Uwielbiasz korzystać z produktów roślinnych? "Weganon. Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału" może okazać się Twoim strzałem w dziesiątkę!
Decydując się na weganizm rezygnujesz z produktów pochodzenia zwierzęcego, ale niekoniecznie musisz eliminować ze swojej diety słodkości, bo możesz przygotować je samodzielnie. Wydaje Ci się, że bez dostępu do mleka i jajek ciężko byłoby sporządzić odpowiednie ciasto do wypieku? Otóż książka autorstwa Pawła Ochmana - wieloletniego weganina rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości, rzuci także całkiem nowe światło na świat słodkości.
"Weganon. Pyszności z roślin" to zbiór stu przepisów, dzięki którym można przekonać się, że produkty roślinne nadają się zarówno jako baza do ciast, deserów czy śniadań z nutą słodyczy. Nawet jeśli nie jesteś weganinem możesz odkryć, że nowa roślinna wersja słodkości to wspaniała i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych ciast.
Ponadto w książce znajdziesz mnóstwo wskazówek na to, czym zastąpić jajka i nabiał, oraz jak łączyć poszczególne składniki. Wszystko to oprawione zostało barwnymi ilustracjami, które skuszą niejednego łakomczucha do wypróbowania, wbrew pozorom, łatwych i szybkich receptur. Sięgnij po tę książkę i przekonaj się, jak smakuje klasyka i desery z różnych stron świata w całkiem nowej, ale równie pysznej odsłonie.
Paweł Ochman jest weganinem od 26 lat, prowadzi popularnego bloga kulinarnego Weganon.pl, na którym dzieli się własnoręcznie opracowanymi wege-recepturami. Słodką stroną kulinariów zajął się od kiedy w jego ręce wpadł zeszyt z przepisami mamy. Teraz po latach praktyki dzieli się swoimi tajnikami nie tylko na blogu, ale jego pierwszej autorskiej książce.