Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Praktykulinarni. Szybko i zdrowo od śniadania do kolacji
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Beata i Igor to para z bogatym doświadczeniem w kulinariach, którzy od ponad piętnastu lat oddają się pasji gotowania, tworzenia przepisów oraz ich stylizacji i fotografii. Na swoim koncie mają imponującą liczbę ponad 5 tysięcy opublikowanych przepisów kulinarnych. Regularnie dzielą się swoimi pomysłami na rubryce "W dobrej formie" w miesięczniku "Moje Gotowanie", skupiając się na zdrowym stylu życia. Przez wiele lat byli również współautorami artykułów kulinarnych w takich czasopismach jak "Dobre Rady", "Olivia" oraz "Moje Smaki Życia". Ich działalność można także śledzić na stronie praktykulinarni.com oraz na popularnym profilu Instagram.
Pojawia się pytanie: czy można zdrowo się odżywiać w nieustającym pędzie dnia codziennego? Czy da się przygotować smaczny posiłek bez spędzania wielu godzin w kuchni? Odpowiedź brzmi: tak! Gotowanie zgodnie z zasadami diety fleksitariańskiej, jednej z najzdrowszych na świecie, nie wymaga specjalistycznego przygotowania ani skomplikowanych zakupów. Od śniadań po kolacje, Beata i Igor pokazują, jak przygotować wartościowe posiłki z łatwo dostępnych składników. Dodatkowo oferują inspiracje na desery, sosy, przekąski oraz dodatki.
Wszystkie dania można przyrządzić w mniej niż 45 minut, z czego jedynie 15 minut wymaga pełnego zaangażowania. Resztę pracy wykonają za was kuchenka i piekarnik. To dowód, że zdrowe gotowanie może być szybkie i niewymagające.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Beata i Igor to para z bogatym doświadczeniem w kulinariach, którzy od ponad piętnastu lat oddają się pasji gotowania, tworzenia przepisów oraz ich stylizacji i fotografii. Na swoim koncie mają imponującą liczbę ponad 5 tysięcy opublikowanych przepisów kulinarnych. Regularnie dzielą się swoimi pomysłami na rubryce "W dobrej formie" w miesięczniku "Moje Gotowanie", skupiając się na zdrowym stylu życia. Przez wiele lat byli również współautorami artykułów kulinarnych w takich czasopismach jak "Dobre Rady", "Olivia" oraz "Moje Smaki Życia". Ich działalność można także śledzić na stronie praktykulinarni.com oraz na popularnym profilu Instagram.
Pojawia się pytanie: czy można zdrowo się odżywiać w nieustającym pędzie dnia codziennego? Czy da się przygotować smaczny posiłek bez spędzania wielu godzin w kuchni? Odpowiedź brzmi: tak! Gotowanie zgodnie z zasadami diety fleksitariańskiej, jednej z najzdrowszych na świecie, nie wymaga specjalistycznego przygotowania ani skomplikowanych zakupów. Od śniadań po kolacje, Beata i Igor pokazują, jak przygotować wartościowe posiłki z łatwo dostępnych składników. Dodatkowo oferują inspiracje na desery, sosy, przekąski oraz dodatki.
Wszystkie dania można przyrządzić w mniej niż 45 minut, z czego jedynie 15 minut wymaga pełnego zaangażowania. Resztę pracy wykonają za was kuchenka i piekarnik. To dowód, że zdrowe gotowanie może być szybkie i niewymagające.
