Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pedagogika przeżyć Praktycznie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli szukasz prostych i szybkich recept na ciekawe zajęcia grupowe, ta książka może nie spełnić Twoich oczekiwań. Rafał Ryszka stworzył dzieło, które nie odpowiada typowym schematom książek kucharskich. Na polskim rynku wydawniczym jest to zaledwie druga publikacja dotycząca pedagogiki przeżyć, co czyni ją wyjątkową.
Książka ta podejmuje temat niezwykle ważny we współczesnej pedagogice i wnosi istotny wkład w rozwój edukacji przygodowej. Koncepcja ta staje się coraz bardziej popularna w Polsce, a opracowanie autorstwa Ryszki to przemyślane połączenie teorii z praktyką. Wydawnictwo Impuls podkreśla, że gotowanie, podobnie jak praca z ludźmi, wymaga zaangażowania, cierpliwości i doświadczenia. Obie te dziedziny opierają się na talencie i wyobraźni, a także na nauce na własnych błędach.
Zawartość książki można metaforycznie porównać do starannie dobranych składników kulinarnych, które, użyte z umiejętnością i wyczuciem, zamieniają się w prawdziwe dzieła sztuki. Nie jest to zbiór sztywnych instrukcji, ale raczej zestaw narzędzi do własnych eksperymentów. Umiejętne łączenie i dobieranie proporcji mogą przekształcić nawet najprostsze przepisy w kulinarne arcydzieło, unikając przy tym rutyny i sztampy, które mogłyby zniszczyć zamierzony efekt.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli szukasz prostych i szybkich recept na ciekawe zajęcia grupowe, ta książka może nie spełnić Twoich oczekiwań. Rafał Ryszka stworzył dzieło, które nie odpowiada typowym schematom książek kucharskich. Na polskim rynku wydawniczym jest to zaledwie druga publikacja dotycząca pedagogiki przeżyć, co czyni ją wyjątkową.
Książka ta podejmuje temat niezwykle ważny we współczesnej pedagogice i wnosi istotny wkład w rozwój edukacji przygodowej. Koncepcja ta staje się coraz bardziej popularna w Polsce, a opracowanie autorstwa Ryszki to przemyślane połączenie teorii z praktyką. Wydawnictwo Impuls podkreśla, że gotowanie, podobnie jak praca z ludźmi, wymaga zaangażowania, cierpliwości i doświadczenia. Obie te dziedziny opierają się na talencie i wyobraźni, a także na nauce na własnych błędach.
Zawartość książki można metaforycznie porównać do starannie dobranych składników kulinarnych, które, użyte z umiejętnością i wyczuciem, zamieniają się w prawdziwe dzieła sztuki. Nie jest to zbiór sztywnych instrukcji, ale raczej zestaw narzędzi do własnych eksperymentów. Umiejętne łączenie i dobieranie proporcji mogą przekształcić nawet najprostsze przepisy w kulinarne arcydzieło, unikając przy tym rutyny i sztampy, które mogłyby zniszczyć zamierzony efekt.
