Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pasja smaku. Przepisy z restauracji Aubergine
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każda strona tej książki odzwierciedla pasję Gordona Ramsaya do tworzenia wyjątkowych dań. Proste składniki, które łączy w finezyjne kulinarne kompozycje, stają się poezją smaków, jak zauważa Thane Prince. Jako jeden z najznamienitszych brytyjskich kucharzy, Ramsay prezentuje w "Pasji smaku" ponad sto przepisów, które łączą lekkość i intensywność aromatów. Jest mistrzem wykorzystywania świeżych produktów, minimalnej ilości masła i śmietany oraz intensywnie smakowych bulionów, które nadają jego potrawom niepowtarzalny charakter.
Ta książka przynosi wiele popularnych przepisów Ramsaya, takich jak zupa cappuccino z langust i soczewicy, tortellini z warzywami w sosie gazpacho czy rabarbarowy crème brûlée. Wszystkie te receptury zostały dostosowane tak, aby mogły być przygotowywane w warunkach domowych, krok po kroku, co czyni je dostępnymi dla każdego miłośnika gotowania.
Gordon Ramsay, zanim stał się kulinarną ikoną, rozpoczynał karierę jako piłkarz drużyny Glasgow Rangers. Teraz jest jedynym brytyjskim szefem kuchni, który zdobył aż cztery gwiazdki Michelin. Jego książka "Pasja smaku" zdobyła w 1997 roku nagrodę Glenfiddich za Najlepszą Książkę Kulinarną Roku. Dodatkowo, Ramsay jest dobrze znany jako gospodarz programu "Hell's Kitchen".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każda strona tej książki odzwierciedla pasję Gordona Ramsaya do tworzenia wyjątkowych dań. Proste składniki, które łączy w finezyjne kulinarne kompozycje, stają się poezją smaków, jak zauważa Thane Prince. Jako jeden z najznamienitszych brytyjskich kucharzy, Ramsay prezentuje w "Pasji smaku" ponad sto przepisów, które łączą lekkość i intensywność aromatów. Jest mistrzem wykorzystywania świeżych produktów, minimalnej ilości masła i śmietany oraz intensywnie smakowych bulionów, które nadają jego potrawom niepowtarzalny charakter.
Ta książka przynosi wiele popularnych przepisów Ramsaya, takich jak zupa cappuccino z langust i soczewicy, tortellini z warzywami w sosie gazpacho czy rabarbarowy crème brûlée. Wszystkie te receptury zostały dostosowane tak, aby mogły być przygotowywane w warunkach domowych, krok po kroku, co czyni je dostępnymi dla każdego miłośnika gotowania.
Gordon Ramsay, zanim stał się kulinarną ikoną, rozpoczynał karierę jako piłkarz drużyny Glasgow Rangers. Teraz jest jedynym brytyjskim szefem kuchni, który zdobył aż cztery gwiazdki Michelin. Jego książka "Pasja smaku" zdobyła w 1997 roku nagrodę Glenfiddich za Najlepszą Książkę Kulinarną Roku. Dodatkowo, Ramsay jest dobrze znany jako gospodarz programu "Hell's Kitchen".
