Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pakiet: Octy / Miejski ogród
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Octy są nie tylko zdrowe, ale także wyjątkowo smaczne i znajdują wiele praktycznych zastosowań, takich jak środki czystości, kosmetyki czy konserwanty. Można je łatwo przygotować samodzielnie, choć warto wiedzieć, jak uniknąć pułapek fermentacji, aby móc cieszyć się ich doskonałym zapachem, kolorem i oczekiwanymi cechami. Autorka tego poradnika, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w produkcji octów, dzieli się swoją wiedzą w tej książce. Opisuje w niej najlepsze składniki do fermentacji, szczegółowo omawia procesy fermentacyjne, podaje dokładne receptury i przedstawia różnorodne zastosowania octów w zdrowiu, kosmetyce, kulinariach oraz codziennym życiu. Jeśli kiedykolwiek marzyłeś o własnych warzywach, ale brak ogrodu stanowił przeszkodę, ta książka jest dla Ciebie. Nawet mieszkając w bloku, można cieszyć się uprawą ziół i warzyw. Autorzy udowadniają, że jest to możliwe niemal wszędzie. Podają wskazówki, jak przekształcić balkony, tarasy i parapety w zielone przestrzenie. W poradniku tym znajdziesz praktyczne rady dotyczące tworzenia miejskiego ogrodu warzywnego, zrozumiesz podstawy uprawy warzyw i ziół oraz poznasz prawie 90 gatunków roślin, które doskonale nadają się do hodowli w pojemnikach. Zamień swój balkon w oazę zieleni i ciesz się smakiem własnych, świeżych warzyw!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Octy są nie tylko zdrowe, ale także wyjątkowo smaczne i znajdują wiele praktycznych zastosowań, takich jak środki czystości, kosmetyki czy konserwanty. Można je łatwo przygotować samodzielnie, choć warto wiedzieć, jak uniknąć pułapek fermentacji, aby móc cieszyć się ich doskonałym zapachem, kolorem i oczekiwanymi cechami. Autorka tego poradnika, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w produkcji octów, dzieli się swoją wiedzą w tej książce. Opisuje w niej najlepsze składniki do fermentacji, szczegółowo omawia procesy fermentacyjne, podaje dokładne receptury i przedstawia różnorodne zastosowania octów w zdrowiu, kosmetyce, kulinariach oraz codziennym życiu. Jeśli kiedykolwiek marzyłeś o własnych warzywach, ale brak ogrodu stanowił przeszkodę, ta książka jest dla Ciebie. Nawet mieszkając w bloku, można cieszyć się uprawą ziół i warzyw. Autorzy udowadniają, że jest to możliwe niemal wszędzie. Podają wskazówki, jak przekształcić balkony, tarasy i parapety w zielone przestrzenie. W poradniku tym znajdziesz praktyczne rady dotyczące tworzenia miejskiego ogrodu warzywnego, zrozumiesz podstawy uprawy warzyw i ziół oraz poznasz prawie 90 gatunków roślin, które doskonale nadają się do hodowli w pojemnikach. Zamień swój balkon w oazę zieleni i ciesz się smakiem własnych, świeżych warzyw!
