Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Nowoczesne zasady odżywiania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zaktualizowane i poszerzone wydanie tej bestsellerowej książki transformuje życie milionów ludzi na całym świecie. Eksperci nie mają wątpliwości, że zmiana diety może znacząco obniżyć ryzyko raka, chorób serca i cukrzycy. Ponad trzy dekady temu T. Colin Campbell, specjalista w dziedzinie nauk o odżywianiu, zainicjował w Chinach unikalne badania. Było to najobszerniejsze w historii przedsięwzięcie badające wpływ diety na choroby cywilizacyjne. Wyniki jednoznacznie wykazały szkodliwość diety bogatej w białko zwierzęce oraz zalety wynikające z konsumpcji nieprzetworzonych roślin.
W 2005 roku dr T. Colin Campbell i jego syn Tom przedstawili zdobyte wnioski w książce "Nowoczesne zasady odżywiania", która szybko zyskała status jednego z najważniejszych opracowań dotyczących diety i zdrowia. Poszerzone drugie wydanie tej przełomowej pozycji dostarcza świeżych dowodów na korzyści wynikające z diety roślinnej oraz omawia zmiany w systemie opieki zdrowotnej, z których mogą czerpać pacjenci zainteresowani żywieniem opartym na produktach roślinnych.
"Noveoczesne zasady odżywiania - wydanie uaktualnione i rozszerzone" to książka, która przekazuje jasne i przemyślane informacje, jednocześnie obalając wiele mitów dotyczących zdrowia i porządkując dostępne informacje.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zaktualizowane i poszerzone wydanie tej bestsellerowej książki transformuje życie milionów ludzi na całym świecie. Eksperci nie mają wątpliwości, że zmiana diety może znacząco obniżyć ryzyko raka, chorób serca i cukrzycy. Ponad trzy dekady temu T. Colin Campbell, specjalista w dziedzinie nauk o odżywianiu, zainicjował w Chinach unikalne badania. Było to najobszerniejsze w historii przedsięwzięcie badające wpływ diety na choroby cywilizacyjne. Wyniki jednoznacznie wykazały szkodliwość diety bogatej w białko zwierzęce oraz zalety wynikające z konsumpcji nieprzetworzonych roślin.
W 2005 roku dr T. Colin Campbell i jego syn Tom przedstawili zdobyte wnioski w książce "Nowoczesne zasady odżywiania", która szybko zyskała status jednego z najważniejszych opracowań dotyczących diety i zdrowia. Poszerzone drugie wydanie tej przełomowej pozycji dostarcza świeżych dowodów na korzyści wynikające z diety roślinnej oraz omawia zmiany w systemie opieki zdrowotnej, z których mogą czerpać pacjenci zainteresowani żywieniem opartym na produktach roślinnych.
"Noveoczesne zasady odżywiania - wydanie uaktualnione i rozszerzone" to książka, która przekazuje jasne i przemyślane informacje, jednocześnie obalając wiele mitów dotyczących zdrowia i porządkując dostępne informacje.
