Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Po raz pierwszy w Polsce, przepisy kulinarne od najsłynniejszego kucharza świata! Alain Ducasse, prawdziwa legenda francuskiej kuchni, zdobył aż dwadzieścia jeden gwiazdek Michelin podczas swojej kariery, w tym trzykrotnie nagrodzono go prestiżowymi trzema gwiazdkami. Jego podejście promuje gotowanie w zgodzie z naturą i odpowiedzialne korzystanie z zasobów. W czasach, gdy dominacja przemysłowej produkcji żywności i marnotrawstwo są na porządku dziennym, Ducasse kładzie nacisk na kuchnię zdrową, opartą na zasadach sezonowości i autentyczności.
Współpracując z byłym szefem kuchni swoich restauracji, Christophe'em Saintagne'em, oraz dietetyczką Paule Neyrat, Ducasse przedstawił swoją wizję poprzez 150 przepisów, uporządkowanych według pór roku. Te proste, zdrowe i smaczne receptury są wzbogacone o praktyczne wskazówki żywieniowe oraz informacje o produktach sezonowych.
Znajdziecie tu zarówno klasyczne propozycje, takie jak kura z rosołu, jak i bardziej zaskakujące pomysły, na przykład lody ze szczawiu. Są tu również potrawy takie jak ananas pieczony na rożnie, omlety, sycące dania główne, lekkie przystawki, delikatne zupy, pyszne desery, przetwory i pasty.
Jest to kuchnia oparta na zasadach, ale bez konieczności wyrzeczeń. Propozycje są zdrowe, lecz nie narzucają restrykcyjnej diety. Przeznaczone są dla każdego, oferując prostotę na co dzień połączoną z francuską finezją. Jak mówi sam Alain Ducasse, najważniejsze są tutaj przyjemność i zadowolenie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Po raz pierwszy w Polsce, przepisy kulinarne od najsłynniejszego kucharza świata! Alain Ducasse, prawdziwa legenda francuskiej kuchni, zdobył aż dwadzieścia jeden gwiazdek Michelin podczas swojej kariery, w tym trzykrotnie nagrodzono go prestiżowymi trzema gwiazdkami. Jego podejście promuje gotowanie w zgodzie z naturą i odpowiedzialne korzystanie z zasobów. W czasach, gdy dominacja przemysłowej produkcji żywności i marnotrawstwo są na porządku dziennym, Ducasse kładzie nacisk na kuchnię zdrową, opartą na zasadach sezonowości i autentyczności.
Współpracując z byłym szefem kuchni swoich restauracji, Christophe'em Saintagne'em, oraz dietetyczką Paule Neyrat, Ducasse przedstawił swoją wizję poprzez 150 przepisów, uporządkowanych według pór roku. Te proste, zdrowe i smaczne receptury są wzbogacone o praktyczne wskazówki żywieniowe oraz informacje o produktach sezonowych.
Znajdziecie tu zarówno klasyczne propozycje, takie jak kura z rosołu, jak i bardziej zaskakujące pomysły, na przykład lody ze szczawiu. Są tu również potrawy takie jak ananas pieczony na rożnie, omlety, sycące dania główne, lekkie przystawki, delikatne zupy, pyszne desery, przetwory i pasty.
Jest to kuchnia oparta na zasadach, ale bez konieczności wyrzeczeń. Propozycje są zdrowe, lecz nie narzucają restrykcyjnej diety. Przeznaczone są dla każdego, oferując prostotę na co dzień połączoną z francuską finezją. Jak mówi sam Alain Ducasse, najważniejsze są tutaj przyjemność i zadowolenie.
