Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Naturalnie i zdrowo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Po prostu. Bez spinania się" to przewodnik po kuchni wegetariańskiej, który pokazuje, jak łatwo i przyjemnie można gotować bez konieczności napięć i skomplikowanych działań. Autorka, Sarah Britton, przedstawia sto przepisów na wegetariańskie dania, które każdy znajdzie przystępne zarówno pod względem dostępności składników, jak i prostoty przygotowania. W niniejszej książce znajdziesz różnorodne dania główne, dodatki, zupy, sałatki i przekąski, które możesz przygotować bez potrzeby odwiedzania specjalistycznych sklepów — wszystkie składniki są łatwo dostępne w pobliskim sklepie spożywczym.
Unikalną cechą tej książki jest jej wszechstronność; przepisy można z łatwością dostosować do diety wegańskiej lub bezglutenowej. Jej elastyczność pozwala na tworzenie nowych, ekscytujących potraw z resztek poprzednich posiłków. Na przykład, jeśli po przygotowaniu zupy imbirowo-grochowej zostanie ci trochę imbiru, możesz użyć go do przygotowania macerowanej marchewki. Albo smakowitą sałatkę ze szmaragdowego ogrodu przemienić w bazę dla tęczowego hummusu. Z kolei pesto z rukoli, które zostanie po polencie z buraczanymi wstążkami, świetnie sprawdzi się na kanapkach z razowego chleba z jajkiem sadzonym.
Książka jest pełna apetycznych zdjęć, które inspirują i udowadniają, że gotowanie może być prawdziwą przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem. Przejrzysty układ i prostota przepisów pozwalają na czerpanie radości z każdego etapu gotowania, przekształcając kuchenne doświadczenie w łatwy i satysfakcjonujący proces.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Po prostu. Bez spinania się" to przewodnik po kuchni wegetariańskiej, który pokazuje, jak łatwo i przyjemnie można gotować bez konieczności napięć i skomplikowanych działań. Autorka, Sarah Britton, przedstawia sto przepisów na wegetariańskie dania, które każdy znajdzie przystępne zarówno pod względem dostępności składników, jak i prostoty przygotowania. W niniejszej książce znajdziesz różnorodne dania główne, dodatki, zupy, sałatki i przekąski, które możesz przygotować bez potrzeby odwiedzania specjalistycznych sklepów — wszystkie składniki są łatwo dostępne w pobliskim sklepie spożywczym.
Unikalną cechą tej książki jest jej wszechstronność; przepisy można z łatwością dostosować do diety wegańskiej lub bezglutenowej. Jej elastyczność pozwala na tworzenie nowych, ekscytujących potraw z resztek poprzednich posiłków. Na przykład, jeśli po przygotowaniu zupy imbirowo-grochowej zostanie ci trochę imbiru, możesz użyć go do przygotowania macerowanej marchewki. Albo smakowitą sałatkę ze szmaragdowego ogrodu przemienić w bazę dla tęczowego hummusu. Z kolei pesto z rukoli, które zostanie po polencie z buraczanymi wstążkami, świetnie sprawdzi się na kanapkach z razowego chleba z jajkiem sadzonym.
Książka jest pełna apetycznych zdjęć, które inspirują i udowadniają, że gotowanie może być prawdziwą przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem. Przejrzysty układ i prostota przepisów pozwalają na czerpanie radości z każdego etapu gotowania, przekształcając kuchenne doświadczenie w łatwy i satysfakcjonujący proces.
