Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Najlepsze przepisy na nalewki i przetwory
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od wczesnej wiosny do jesieni przyroda obfituje w różnorodność barw i smaków, które warto zamknąć w słoikach na zimowe miesiące. Chociaż powszechnie uważa się, że przygotowanie przetworów jest pracochłonne, w rzeczywistości niewiele z nich wymaga naprawdę dużego nakładu czasu. Większość można wykonać szybko i z przyjemnością, co daje ogromną satysfakcję. W zimowe dni takie smakołyki bez dodatków chemicznych są zawsze pod ręką, dostarczając smakowitych doznań. Nie trzeba również kurczowo trzymać się receptur — eksperymentowanie z proporcjami pozwala dopasować smak do własnych upodobań. Obfitość warzyw i owoców w późniejszej części roku czyni nasze dania bardziej urozmaiconymi i zdrowszymi. Również sztuka robienia domowych trunków, choć nieco zapomniana, oferuje niezrównane doznania smakowe. Nic nie dorówna domowej nalewce podanej do kawy czy deseru, która stanowi prawdziwą ozdobę każdego stołu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
dobry
4.66 zł
widoczne ślady używania

- zagięte rogi, przyniszczona okładka
- książka posiada wszystkie strony
- wady wizualne nie wpływają na zawartość książki i nie utrudniają czytania!
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
Od wczesnej wiosny do jesieni przyroda obfituje w różnorodność barw i smaków, które warto zamknąć w słoikach na zimowe miesiące. Chociaż powszechnie uważa się, że przygotowanie przetworów jest pracochłonne, w rzeczywistości niewiele z nich wymaga naprawdę dużego nakładu czasu. Większość można wykonać szybko i z przyjemnością, co daje ogromną satysfakcję. W zimowe dni takie smakołyki bez dodatków chemicznych są zawsze pod ręką, dostarczając smakowitych doznań. Nie trzeba również kurczowo trzymać się receptur — eksperymentowanie z proporcjami pozwala dopasować smak do własnych upodobań. Obfitość warzyw i owoców w późniejszej części roku czyni nasze dania bardziej urozmaiconymi i zdrowszymi. Również sztuka robienia domowych trunków, choć nieco zapomniana, oferuje niezrównane doznania smakowe. Nic nie dorówna domowej nalewce podanej do kawy czy deseru, która stanowi prawdziwą ozdobę każdego stołu.