Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Miód. Złoty cud natury
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten unikalny przewodnik kulinarny zaprasza do odkrywania ponad dwustu przepisów, w których miód jest kluczowym składnikiem. Od mięsnych, rybnych i warzywnych przekąsek po wyśmienite desery – każdy znajdzie tu coś odpowiedniego dla siebie. Przewodnik pozwala również zgłębić proces powstawania miodu, oraz zapoznaje z różnorodnymi jego odmianami, zarówno krajowymi, jak i tymi z odległych zakątków globu. W książce znajdziemy także informacje na temat miodów pitnych – ich przygotowania oraz właściwości leczniczych, które można wykorzystać w medycynie. Poznaj fascynującą historię miodowych tradycji, która sięga starożytnego Egiptu – miejsca uznawanego za kolebkę pszczelarstwa, oraz odkryj mnóstwo ciekawostek, które mogą zaskoczyć nawet najbardziej zagorzałych smakoszy miodu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten unikalny przewodnik kulinarny zaprasza do odkrywania ponad dwustu przepisów, w których miód jest kluczowym składnikiem. Od mięsnych, rybnych i warzywnych przekąsek po wyśmienite desery – każdy znajdzie tu coś odpowiedniego dla siebie. Przewodnik pozwala również zgłębić proces powstawania miodu, oraz zapoznaje z różnorodnymi jego odmianami, zarówno krajowymi, jak i tymi z odległych zakątków globu. W książce znajdziemy także informacje na temat miodów pitnych – ich przygotowania oraz właściwości leczniczych, które można wykorzystać w medycynie. Poznaj fascynującą historię miodowych tradycji, która sięga starożytnego Egiptu – miejsca uznawanego za kolebkę pszczelarstwa, oraz odkryj mnóstwo ciekawostek, które mogą zaskoczyć nawet najbardziej zagorzałych smakoszy miodu.
