Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Miód Ponad 75 smakowitych i zdrowych przepisów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Miód od zawsze był ceniony za swoje wyjątkowe właściwości smakowe i zdrowotne, stanowiąc cenny dodatek do naszej codziennej diety. Jego naturalna słodycz, pozbawiona tłuszczu i sodu, jest bogata w przeciwutleniacze, co czyni miód nie tylko smacznym, ale i zdrowym wyborem. Dzięki obecności fruktozy i glukozy, miód stanowi doskonałe źródło energii, utrzymując poziom cukru we krwi na stabilnym poziomie, w przeciwieństwie do innych słodzików.
Prezentowana książka kucharska wprowadza bogaty wachlarz przepisów, które harmonijnie integrują miód z codziennym menu. Znajdziemy w niej zarówno oryginalne receptury z całego świata, jak i tradycyjne dania, które będą świetnym wyborem na rodzinne spotkania. Wśród propozycji kulinarnych znajduje się marokański tagin z jagnięciną oraz chińska wieprzowina w pikantnym sosie. Książka oferuje także przepisy na smakowite klopsiki, kurczaka w złocistej glazurze oraz nowoczesne podejście do żeberek. Odświeżona wersja sałatki Waldorf z pewnością zaskoczy współczesnych smakoszy, a naleśniki z nadzieniem serowym wprowadzą powiew świeżości do porannych posiłków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Miód od zawsze był ceniony za swoje wyjątkowe właściwości smakowe i zdrowotne, stanowiąc cenny dodatek do naszej codziennej diety. Jego naturalna słodycz, pozbawiona tłuszczu i sodu, jest bogata w przeciwutleniacze, co czyni miód nie tylko smacznym, ale i zdrowym wyborem. Dzięki obecności fruktozy i glukozy, miód stanowi doskonałe źródło energii, utrzymując poziom cukru we krwi na stabilnym poziomie, w przeciwieństwie do innych słodzików.
Prezentowana książka kucharska wprowadza bogaty wachlarz przepisów, które harmonijnie integrują miód z codziennym menu. Znajdziemy w niej zarówno oryginalne receptury z całego świata, jak i tradycyjne dania, które będą świetnym wyborem na rodzinne spotkania. Wśród propozycji kulinarnych znajduje się marokański tagin z jagnięciną oraz chińska wieprzowina w pikantnym sosie. Książka oferuje także przepisy na smakowite klopsiki, kurczaka w złocistej glazurze oraz nowoczesne podejście do żeberek. Odświeżona wersja sałatki Waldorf z pewnością zaskoczy współczesnych smakoszy, a naleśniki z nadzieniem serowym wprowadzą powiew świeżości do porannych posiłków.
