Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mała paryska kuchnia
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka „Mała paryska kuchnia” to zbiór 120 przepisów na tradycyjne francuskie dania, takie jak bouillabaisse, boeuf bourguignon, creme brulee czy tarte tatin. Jednak nie jest to po prostu kolejna kolekcja klasycznych przepisów. Rachel Khoo, znana z programu „Paryskie gotowanie z Rachel Khoo” emitowanego w BBC, dzieli się swoją podróżą kulinarną, podczas której odkrywała te dania i dostosowywała je po swojemu, wprowadzając własne innowacje.
Rachel, Angielka zakochana w Paryżu, jest absolwentką renomowanej szkoły Le Cordon Bleu. Z pasją prezentuje uroki francuskiej kuchni, która choć czasami zapomniana, wciąż zachwyca swoim smakiem i prostotą. Dla niej gotowanie w małej kuchni wcale nie oznacza kompromisów – wręcz przeciwnie, udowadnia, że każdy, nawet w skromnych warunkach, może odkrywać i cieszyć się klasycznymi francuskimi przysmakami.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
42.00 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
39.50 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
29.48 zł
widoczne ślady używania

- zagięte rogi, przyniszczona okładka
- książka posiada wszystkie strony
- wady wizualne nie wpływają na zawartość książki i nie utrudniają czytania!
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
Książka „Mała paryska kuchnia” to zbiór 120 przepisów na tradycyjne francuskie dania, takie jak bouillabaisse, boeuf bourguignon, creme brulee czy tarte tatin. Jednak nie jest to po prostu kolejna kolekcja klasycznych przepisów. Rachel Khoo, znana z programu „Paryskie gotowanie z Rachel Khoo” emitowanego w BBC, dzieli się swoją podróżą kulinarną, podczas której odkrywała te dania i dostosowywała je po swojemu, wprowadzając własne innowacje.
Rachel, Angielka zakochana w Paryżu, jest absolwentką renomowanej szkoły Le Cordon Bleu. Z pasją prezentuje uroki francuskiej kuchni, która choć czasami zapomniana, wciąż zachwyca swoim smakiem i prostotą. Dla niej gotowanie w małej kuchni wcale nie oznacza kompromisów – wręcz przeciwnie, udowadnia, że każdy, nawet w skromnych warunkach, może odkrywać i cieszyć się klasycznymi francuskimi przysmakami.