Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Makarony Siostry Salomei
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Siostra Salomea zdobyła uznanie jako doskonała kucharka, zwłaszcza w opinii Siostry Anastazji. Choć wydaje się, że o makaronach wiemy już wszystko, prawdziwymi ekspertami w tej dziedzinie są Włosi. To właśnie w malowniczym Grottaferrata, położonym w pobliżu Rzymu, Siostra Salomea rozwijała swoją wiedzę i umiejętności kulinarne, szczególnie w zakresie dań makaronowych.
Makaron to nie tylko szybkie i pożywne danie — aby wydobyć z niego pełnię smaku, trzeba stosować się do określonych zasad. Siostra Salomea dzieli się z nami swoimi wskazówkami: jak wybrać odpowiedni makaron, jak go przyrządzić i jakie sosy będą najlepszym dodatkiem. Czy to mięsnym, rybnym, czy warzywnym, pikantnym lub słodkim, na przykład z suszonymi śliwkami — wachlarz możliwości jest ogromny. Makaron oferuje bogactwo smaków, które może nas zaskoczyć na wiele sposobów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Siostra Salomea zdobyła uznanie jako doskonała kucharka, zwłaszcza w opinii Siostry Anastazji. Choć wydaje się, że o makaronach wiemy już wszystko, prawdziwymi ekspertami w tej dziedzinie są Włosi. To właśnie w malowniczym Grottaferrata, położonym w pobliżu Rzymu, Siostra Salomea rozwijała swoją wiedzę i umiejętności kulinarne, szczególnie w zakresie dań makaronowych.
Makaron to nie tylko szybkie i pożywne danie — aby wydobyć z niego pełnię smaku, trzeba stosować się do określonych zasad. Siostra Salomea dzieli się z nami swoimi wskazówkami: jak wybrać odpowiedni makaron, jak go przyrządzić i jakie sosy będą najlepszym dodatkiem. Czy to mięsnym, rybnym, czy warzywnym, pikantnym lub słodkim, na przykład z suszonymi śliwkami — wachlarz możliwości jest ogromny. Makaron oferuje bogactwo smaków, które może nas zaskoczyć na wiele sposobów.
