Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kulinarne opowieści. Książka zwycięzcy Masterchefa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zanurz się w niezwykły świat pełen intensywnych aromatów, kulinarnych przygód i domowego wypieku, gdzie Dominika Wójciak, zwyciężczyni trzeciej edycji programu MasterChef, dzieli się 84 przepisami na wyborne dania, zarówno te na słodko, jak i na słono. Wszystko to przygotujesz z łatwo dostępnych produktów. Opowiada z pasją o dalekich podróżach, ukochanym Podhalu, dzieciństwie na wsi i niezwykłych połączeniach smakowych. Czytając tę książkę kucharską, poczujesz zapach prażonego kuminu i śniadaniowej owsianki, odkrywając, że za każdą potrawą kryje się osobista opowieść.
Zgłęb tajniki przyrządzania delikatnego śmietankowego twarogu i odkryj, jak zaskoczyć niespodziewanych gości. Przetestuj przepisy na sernik dyniowy, placuszki jaglane czy kurczaka w aromatycznym curry z pomidorów. Naucz się przygotowywać karmelizowaną marchewkę i słodką pieczoną paprykę, które zachwycą swoim smakiem.
Dla autorki kuchnia to przestrzeń otwarta na każdą porę roku, różnorodne wpływy kulturowe, tradycję i prostotę, lokalne produkty oraz niespotykane połączenia smakowe. Przede wszystkim jednak, kuchnia ta jest miejscem otwartym dla ludzi, do którego Dominika Wójciak z radością zaprasza.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zanurz się w niezwykły świat pełen intensywnych aromatów, kulinarnych przygód i domowego wypieku, gdzie Dominika Wójciak, zwyciężczyni trzeciej edycji programu MasterChef, dzieli się 84 przepisami na wyborne dania, zarówno te na słodko, jak i na słono. Wszystko to przygotujesz z łatwo dostępnych produktów. Opowiada z pasją o dalekich podróżach, ukochanym Podhalu, dzieciństwie na wsi i niezwykłych połączeniach smakowych. Czytając tę książkę kucharską, poczujesz zapach prażonego kuminu i śniadaniowej owsianki, odkrywając, że za każdą potrawą kryje się osobista opowieść.
Zgłęb tajniki przyrządzania delikatnego śmietankowego twarogu i odkryj, jak zaskoczyć niespodziewanych gości. Przetestuj przepisy na sernik dyniowy, placuszki jaglane czy kurczaka w aromatycznym curry z pomidorów. Naucz się przygotowywać karmelizowaną marchewkę i słodką pieczoną paprykę, które zachwycą swoim smakiem.
Dla autorki kuchnia to przestrzeń otwarta na każdą porę roku, różnorodne wpływy kulturowe, tradycję i prostotę, lokalne produkty oraz niespotykane połączenia smakowe. Przede wszystkim jednak, kuchnia ta jest miejscem otwartym dla ludzi, do którego Dominika Wójciak z radością zaprasza.
