Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnie świata w insulinooporności
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wielu z nas marzy o podróżach do odległych zakątków świata. Co jednak, gdyby można było przenieść te egzotyczne destynacje do własnego domu, smakując ich unikalne potrawy w zdrowszych wersjach? Wyobraź sobie aromatyczne dania, takie jak zupa kokosowa, kimchi, falafele, panna cotta, musaka czy paella. Nawet jeśli nie mieliśmy szansy spróbować tych specjałów w krajach ich pochodzenia, dzięki tej książce możemy przenieść je do naszej kuchni. Magdalena Makarowska, znana dietetyczka, zadbała o to, aby te kulinarne eskapady były niezapomniane, a Dominika Musiałowska, założycielka fundacji Insulinooporność Zdrowa Dieta i Zdrowe Życie, oferuje cenne wskazówki dla podróżników, w tym informacje o zdrowych produktach dostępnych na całym świecie.
Ta książka jest prawdziwą gratką dla miłośników podróży oraz entuzjastów nietypowych smaków. Znajduje się w niej kilkadziesiąt przepisów na dania z różnych części globu, które zostały przystosowane do diety o niskim indeksie glikemicznym. Dodatkowo znajdziemy tu informacje o charakterystycznych dla danej kuchni przyprawach.
Dołącz do autorek w wyjątkowej, kulinarnej podróży dookoła świata i odkryj uroki zdrowego stylu życia!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wielu z nas marzy o podróżach do odległych zakątków świata. Co jednak, gdyby można było przenieść te egzotyczne destynacje do własnego domu, smakując ich unikalne potrawy w zdrowszych wersjach? Wyobraź sobie aromatyczne dania, takie jak zupa kokosowa, kimchi, falafele, panna cotta, musaka czy paella. Nawet jeśli nie mieliśmy szansy spróbować tych specjałów w krajach ich pochodzenia, dzięki tej książce możemy przenieść je do naszej kuchni. Magdalena Makarowska, znana dietetyczka, zadbała o to, aby te kulinarne eskapady były niezapomniane, a Dominika Musiałowska, założycielka fundacji Insulinooporność Zdrowa Dieta i Zdrowe Życie, oferuje cenne wskazówki dla podróżników, w tym informacje o zdrowych produktach dostępnych na całym świecie.
Ta książka jest prawdziwą gratką dla miłośników podróży oraz entuzjastów nietypowych smaków. Znajduje się w niej kilkadziesiąt przepisów na dania z różnych części globu, które zostały przystosowane do diety o niskim indeksie glikemicznym. Dodatkowo znajdziemy tu informacje o charakterystycznych dla danej kuchni przyprawach.
Dołącz do autorek w wyjątkowej, kulinarnej podróży dookoła świata i odkryj uroki zdrowego stylu życia!
