Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Rozpoczynasz przygodę z weganizmem lub innym dietetycznym stylem życia eliminującym mięso i pragniesz odkryć, które produkty roślinne są bogate w białko? A może jesteś weteranem takiej diety i potrzebujesz inspiracji, by wzmocnić swój organizm i poprawić zdrowie? Odpowiedzi na te pytania znajdziesz w książce Robin Robertson. Autorka skutecznie obala mit, jakoby pozyskiwanie białka na diecie wegańskiej było trudne. Robin Robertson, uznawana za pionierkę w dziedzinie edukacji o białkach roślinnych, pokazuje, jak wiele można osiągnąć włączając do diety warzywa, owoce, produkty zbożowe oraz nasiona i orzechy. W książce znajdziesz ponad 85 unikalnych przepisów na dania bogate w białko, a także praktyczne porady na temat roślinnych źródeł białka, które są prawdziwymi proteinowymi skarbami natury.
Robin Robertson przekonuje, że wiele roślinnych produktów jest nie tylko zdrowych, ale również bogatych w białko, co czyni jej książkę niezastąpionym źródłem informacji dla tych, którzy chcą korzystać z dobrodziejstw diety roślinnej dla poprawy zdrowia.
Jak zauważa Michael Greger, autor bestsellera "Jak nie umrzeć przedwcześnie", w trakcie naszego wzrostu zapotrzebowanie organizmu na białko wzrasta. Każdy z nas potrzebuje innej ilości w zależności od trybu życia i predyspozycji genetycznych. Jak dowiedzieć się, ile białka potrzebuje nasze ciało i jak zadbać o jego najwyższą jakość? "Kuchnia wege bogata w białko" oferuje odpowiedzi na te oraz wiele innych pytań. Dzięki niej nie tylko pokochasz jedzenie, ale także Twoje ciało będzie ci wdzięczne za takie odżywianie.
John Robbins, dyrektor i współzałożyciel Food Revolution Network, oraz autor książki "Głosy rewolucji żywnościowej", wspiera tę publikację, która stanowi cenny zasób informacji i inspiracji dla każdego, kto chce dokonać zdrowych zmian w swojej diecie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Rozpoczynasz przygodę z weganizmem lub innym dietetycznym stylem życia eliminującym mięso i pragniesz odkryć, które produkty roślinne są bogate w białko? A może jesteś weteranem takiej diety i potrzebujesz inspiracji, by wzmocnić swój organizm i poprawić zdrowie? Odpowiedzi na te pytania znajdziesz w książce Robin Robertson. Autorka skutecznie obala mit, jakoby pozyskiwanie białka na diecie wegańskiej było trudne. Robin Robertson, uznawana za pionierkę w dziedzinie edukacji o białkach roślinnych, pokazuje, jak wiele można osiągnąć włączając do diety warzywa, owoce, produkty zbożowe oraz nasiona i orzechy. W książce znajdziesz ponad 85 unikalnych przepisów na dania bogate w białko, a także praktyczne porady na temat roślinnych źródeł białka, które są prawdziwymi proteinowymi skarbami natury.
Robin Robertson przekonuje, że wiele roślinnych produktów jest nie tylko zdrowych, ale również bogatych w białko, co czyni jej książkę niezastąpionym źródłem informacji dla tych, którzy chcą korzystać z dobrodziejstw diety roślinnej dla poprawy zdrowia.
Jak zauważa Michael Greger, autor bestsellera "Jak nie umrzeć przedwcześnie", w trakcie naszego wzrostu zapotrzebowanie organizmu na białko wzrasta. Każdy z nas potrzebuje innej ilości w zależności od trybu życia i predyspozycji genetycznych. Jak dowiedzieć się, ile białka potrzebuje nasze ciało i jak zadbać o jego najwyższą jakość? "Kuchnia wege bogata w białko" oferuje odpowiedzi na te oraz wiele innych pytań. Dzięki niej nie tylko pokochasz jedzenie, ale także Twoje ciało będzie ci wdzięczne za takie odżywianie.
John Robbins, dyrektor i współzałożyciel Food Revolution Network, oraz autor książki "Głosy rewolucji żywnościowej", wspiera tę publikację, która stanowi cenny zasób informacji i inspiracji dla każdego, kto chce dokonać zdrowych zmian w swojej diecie.
