Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia św. Hildegardy z Bingen
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czujesz się przygnębiony? Spróbuj odrobinę orzechów włoskich, które mogą poprawić nastrój. Jeśli potrzebujesz zastrzyku witamin, chrupiąca marchewka będzie doskonałym wyborem. Obawiasz się masła? Nie ma powodów do strachu, jego reputacja może być myląca. Ta książka, oparta na praktycznych wskazówkach św. Hildegardy z Bingen, oferuje przemyślane porady na temat komponowania posiłków, które wspierają zdrowie fizyczne i psychiczne. Znajdziesz tu sugestie na bóle reumatyczne, sposoby oczyszczania żołądka, czy zwiększenie siły mięśniowej, a także informacje o składnikach wpływających na poziom energii i jasność umysłu. Praktyczne podejście św. Hildegardy daje czytelnikom szansę na pełniejsze wykorzystanie potencjału codziennych produktów spożywczych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czujesz się przygnębiony? Spróbuj odrobinę orzechów włoskich, które mogą poprawić nastrój. Jeśli potrzebujesz zastrzyku witamin, chrupiąca marchewka będzie doskonałym wyborem. Obawiasz się masła? Nie ma powodów do strachu, jego reputacja może być myląca. Ta książka, oparta na praktycznych wskazówkach św. Hildegardy z Bingen, oferuje przemyślane porady na temat komponowania posiłków, które wspierają zdrowie fizyczne i psychiczne. Znajdziesz tu sugestie na bóle reumatyczne, sposoby oczyszczania żołądka, czy zwiększenie siły mięśniowej, a także informacje o składnikach wpływających na poziom energii i jasność umysłu. Praktyczne podejście św. Hildegardy daje czytelnikom szansę na pełniejsze wykorzystanie potencjału codziennych produktów spożywczych.
