Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska na cztery pory roku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nasza kuchnia ewoluuje w rytmie zmiennych pór roku, co jest bezpośrednio związane z sezonową dostępnością składników. Kiedy nadchodzi wiosna, wkraczamy w świat młodych, świeżych warzyw. Latem natura obdarowuje nas bogactwem soczystych owoców i warzyw. Jesień to okres, gdy sady wypełniają się dojrzałymi plonami, a zima zmusza nas do sięgania po zgromadzone wcześniej zapasy, takie jak mrożonki i przetwory. "Kuchnia polska na cztery pory roku" to dokładnie zaplanowany zbiór receptur, który uczy, jak w pełni wykorzystać naturalne zasoby przez cały rok.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nasza kuchnia ewoluuje w rytmie zmiennych pór roku, co jest bezpośrednio związane z sezonową dostępnością składników. Kiedy nadchodzi wiosna, wkraczamy w świat młodych, świeżych warzyw. Latem natura obdarowuje nas bogactwem soczystych owoców i warzyw. Jesień to okres, gdy sady wypełniają się dojrzałymi plonami, a zima zmusza nas do sięgania po zgromadzone wcześniej zapasy, takie jak mrożonki i przetwory. "Kuchnia polska na cztery pory roku" to dokładnie zaplanowany zbiór receptur, który uczy, jak w pełni wykorzystać naturalne zasoby przez cały rok.
