Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka, której nie powinno zabraknąć w żadnym polskim domu, jest kluczem do tajników gotowania, które staną się oczywiste dla każdego czytelnika. W publikacji znajdziesz m.in. wskazówki dotyczące aranżacji i wyposażenia nowoczesnej, ergonomicznej kuchni, które ułatwią przygotowywanie posiłków, dzięki czemu stanie się ono prostsze i bardziej przyjemne. Autorzy dzielą się również zasadami zdrowego i zrównoważonego odżywiania, dostosowanymi do potrzeb rodziny z członkami w różnym wieku i o różnych stylach życia.
Oprócz tego, książka zawiera porady dotyczące stołowego savoir-vivre, w tym dekorowanie oraz nakrywanie stołu, dobór odpowiednich sztućców i kieliszków, a także dobrze dobrane menu do każdej okazji. Znajdziesz tu praktyczne wskazówki kulinarne, uczące rozpoznawania różnych rodzajów mięsa i ryb oraz ich odpowiedniego krojenia, a także sposoby na przechowywanie warzyw i racjonalne wykorzystanie dostępnych produktów. Książka oferuje także sprawdzone przepisy krok po kroku na potrawy na każdą okazję, w tym sekrety polskiej kuchni domowej. Co ważne, każdy przepis opatrzony jest informacjami o liczbie porcji, czasie przygotowania, stopniu trudności oraz kaloryczności dania. Wszystkie składniki są dostępne w polskich sklepach, co sprawia, że ich zakup nie stanowi problemu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka, której nie powinno zabraknąć w żadnym polskim domu, jest kluczem do tajników gotowania, które staną się oczywiste dla każdego czytelnika. W publikacji znajdziesz m.in. wskazówki dotyczące aranżacji i wyposażenia nowoczesnej, ergonomicznej kuchni, które ułatwią przygotowywanie posiłków, dzięki czemu stanie się ono prostsze i bardziej przyjemne. Autorzy dzielą się również zasadami zdrowego i zrównoważonego odżywiania, dostosowanymi do potrzeb rodziny z członkami w różnym wieku i o różnych stylach życia.
Oprócz tego, książka zawiera porady dotyczące stołowego savoir-vivre, w tym dekorowanie oraz nakrywanie stołu, dobór odpowiednich sztućców i kieliszków, a także dobrze dobrane menu do każdej okazji. Znajdziesz tu praktyczne wskazówki kulinarne, uczące rozpoznawania różnych rodzajów mięsa i ryb oraz ich odpowiedniego krojenia, a także sposoby na przechowywanie warzyw i racjonalne wykorzystanie dostępnych produktów. Książka oferuje także sprawdzone przepisy krok po kroku na potrawy na każdą okazję, w tym sekrety polskiej kuchni domowej. Co ważne, każdy przepis opatrzony jest informacjami o liczbie porcji, czasie przygotowania, stopniu trudności oraz kaloryczności dania. Wszystkie składniki są dostępne w polskich sklepach, co sprawia, że ich zakup nie stanowi problemu.
