Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia pełna ziół
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka kulinarna, napisana przez Ewę Chodakowską i Tomka Woźniaka, to harmonijne połączenie ich pasji. Dla Ewy to promowanie zdrowego trybu życia, dla Tomka - tworzenie unikalnych wersji dań z różnych zakątków świata. W tej publikacji znajdziesz 42 przepisy na potrawy na każdą okazję: od śniadań, poprzez obiady i przekąski, aż po desery. Przepisy te są zróżnicowane pod względem upodobań kulinarnych, obejmując dania mięsne, wegetariańskie oraz z owocami morza. Wszystkie propozycje są nie tylko smaczne, ale i zdrowe, dzięki wykorzystaniu świeżych ziół, których właściwości i najlepsze połączenia z innymi składnikami zostały szczegółowo opisane. Każde danie zawiera również informacje dietetyczne dotyczące wartości energetycznej i odżywczej, opracowane przez specjalistów, co ułatwia dopasowanie ich do indywidualnych potrzeb dietetycznych. Przygotowując te potrawy, możesz zaskoczyć gości swoimi kulinarnymi umiejętnościami, zwłaszcza podczas wakacji, będących doskonałą okazją do eksperymentowania w kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka kulinarna, napisana przez Ewę Chodakowską i Tomka Woźniaka, to harmonijne połączenie ich pasji. Dla Ewy to promowanie zdrowego trybu życia, dla Tomka - tworzenie unikalnych wersji dań z różnych zakątków świata. W tej publikacji znajdziesz 42 przepisy na potrawy na każdą okazję: od śniadań, poprzez obiady i przekąski, aż po desery. Przepisy te są zróżnicowane pod względem upodobań kulinarnych, obejmując dania mięsne, wegetariańskie oraz z owocami morza. Wszystkie propozycje są nie tylko smaczne, ale i zdrowe, dzięki wykorzystaniu świeżych ziół, których właściwości i najlepsze połączenia z innymi składnikami zostały szczegółowo opisane. Każde danie zawiera również informacje dietetyczne dotyczące wartości energetycznej i odżywczej, opracowane przez specjalistów, co ułatwia dopasowanie ich do indywidualnych potrzeb dietetycznych. Przygotowując te potrawy, możesz zaskoczyć gości swoimi kulinarnymi umiejętnościami, zwłaszcza podczas wakacji, będących doskonałą okazją do eksperymentowania w kuchni.
