Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia bez chemii
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeżeli dbasz o to, co pojawia się na Twoim talerzu i troszczysz się o to, czym żywisz swoich bliskich, z pewnością nieraz zastanawiałeś się, jak unikać szkodliwych składników w dostępnej żywności. Ta książka jest dla Ciebie nieocenionym źródłem wiedzy.
Autorki, wykwalifikowane specjalistki żywienia, podzielą się z Tobą cennymi informacjami na temat wpływu cukru, który może być uznany za powszechnie używany środek uzależniający. Odkryjesz również, jakie konserwanty można znaleźć w żywności oraz jak rozpoznać warzywa i owoce wolne od niekorzystnych herbicydów.
Po zapoznaniu się z zawartością tej książki, bez trudu dokonasz wyboru zdrowych produktów wolnych od chemicznych dodatków, a Twoje domowe posiłki będą harmonizować z naturą.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeżeli dbasz o to, co pojawia się na Twoim talerzu i troszczysz się o to, czym żywisz swoich bliskich, z pewnością nieraz zastanawiałeś się, jak unikać szkodliwych składników w dostępnej żywności. Ta książka jest dla Ciebie nieocenionym źródłem wiedzy.
Autorki, wykwalifikowane specjalistki żywienia, podzielą się z Tobą cennymi informacjami na temat wpływu cukru, który może być uznany za powszechnie używany środek uzależniający. Odkryjesz również, jakie konserwanty można znaleźć w żywności oraz jak rozpoznać warzywa i owoce wolne od niekorzystnych herbicydów.
Po zapoznaniu się z zawartością tej książki, bez trudu dokonasz wyboru zdrowych produktów wolnych od chemicznych dodatków, a Twoje domowe posiłki będą harmonizować z naturą.
