Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia antyrakowa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Z coraz większym zrozumieniem, jak ogromny ma wpływ odżywianie na nasze zdrowie, dr Chantal Tse proponuje nowatorskie podejście do walki z rakiem poprzez świadomy wybór produktów spożywczych. W swojej książce, bazując na najnowszych odkryciach w dziedzinie onkologii, podkreśla jak kluczowe jest uwzględnianie w diecie zarówno składników o właściwościach przeciwnowotworowych, jak i unikanie tych, które mogą działać rakotwórczo.
„Kuchnia antyrakowa” nie jest typową książką kucharską, ale wyjątkowym przewodnikiem po zdrowym gotowaniu. Początek książki wprowadza czytelnika w założenia autorki oparte na aktualnych badaniach nad rakiem. Następnie, w głównej części publikacji, znajdziemy przepisy podzielone na osiem kategorii: Przystawki, Sałatki, Zupy, Tarty, Dania mięsne, Dania z ryb, Dania na słodko oraz Desery. Każda receptura zawiera informacje o antynowotworowym działaniu poszczególnych składników, co ułatwia modyfikację potraw z zachowaniem ich prozdrowotnych zalet.
„Kuchnia antyrakowa” to zbiór przepisów, które zadowolą zarówno amatorów klasycznych smaków, jak i poszukiwaczy kulinarnych nowinek. Wyobraźcie sobie kolorową tartę z łososiem, brokułami i marchewką, królika z tymiankiem i cytryną, czy chłodnik ogórkowy z krewetkami. Zdrowa dieta nie musi być nudna! Z tym przewodnikiem, Chantal Tse zaprasza na odkrycie nowych kulinarnych przyjemności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Z coraz większym zrozumieniem, jak ogromny ma wpływ odżywianie na nasze zdrowie, dr Chantal Tse proponuje nowatorskie podejście do walki z rakiem poprzez świadomy wybór produktów spożywczych. W swojej książce, bazując na najnowszych odkryciach w dziedzinie onkologii, podkreśla jak kluczowe jest uwzględnianie w diecie zarówno składników o właściwościach przeciwnowotworowych, jak i unikanie tych, które mogą działać rakotwórczo.
„Kuchnia antyrakowa” nie jest typową książką kucharską, ale wyjątkowym przewodnikiem po zdrowym gotowaniu. Początek książki wprowadza czytelnika w założenia autorki oparte na aktualnych badaniach nad rakiem. Następnie, w głównej części publikacji, znajdziemy przepisy podzielone na osiem kategorii: Przystawki, Sałatki, Zupy, Tarty, Dania mięsne, Dania z ryb, Dania na słodko oraz Desery. Każda receptura zawiera informacje o antynowotworowym działaniu poszczególnych składników, co ułatwia modyfikację potraw z zachowaniem ich prozdrowotnych zalet.
„Kuchnia antyrakowa” to zbiór przepisów, które zadowolą zarówno amatorów klasycznych smaków, jak i poszukiwaczy kulinarnych nowinek. Wyobraźcie sobie kolorową tartę z łososiem, brokułami i marchewką, królika z tymiankiem i cytryną, czy chłodnik ogórkowy z krewetkami. Zdrowa dieta nie musi być nudna! Z tym przewodnikiem, Chantal Tse zaprasza na odkrycie nowych kulinarnych przyjemności.
