Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kto nam podkłada świnię?
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta przełomowa książka stanowi pierwszą tego typu publikację w Polsce, która zrywa z utartymi schematami dotyczącymi diet. Czy zastanawiałeś się nad rezygnacją z ukochanych frytek i chipsów z obawy przed rakiem? A może inwestujesz w ekologiczne jajka, wierząc, że przewyższają zdrowotne właściwości tych z marketu? Jeśli czujesz się zawiedziony, bo mimo ścisłego podążania za poradami dietetyków nie jesteś zdrowszy czy bardziej zadowolony z życia, to ta książka jest właśnie dla Ciebie.
Udo Pollmer oraz jego zespół dokonują dogłębnej analizy głośnych skandali w świecie żywności z ostatnich lat. Przyglądają się procesom produkcji, certyfikatom bio, oraz kwestiom takim jak szczepionki, choroba szalonych krów czy ptasia grypa. Dzięki solidnym, acz często pomijanym badaniom, ujawniają, jak korporacje wykorzystują manipulacje informacyjne oraz naszą niewiedzę na własną korzyść.
Choć działania te mają negatywny wpływ na nasze zdrowie, dla wielkich firm liczy się wyłącznie zysk. Polityki te są dokładnie zaplanowane, a my stajemy się ich ofiarami. Jednak dzięki zaangażowaniu Udo Pollmera, dyrektora Europejskiego Instytutu Żywienia i cenionego eksperta w dziedzinie dietetyki, jest nadzieja na zmianę. Autor argumentuje, że czasem rozsądek podpowiada, by cieszyć się tym, co sprawia nam przyjemność, jak choćby frytkami z ketchupem zamiast liściem sałaty z ekologicznych upraw.
Bo przecież czasem warto pozwolić sobie na to, co kochamy!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta przełomowa książka stanowi pierwszą tego typu publikację w Polsce, która zrywa z utartymi schematami dotyczącymi diet. Czy zastanawiałeś się nad rezygnacją z ukochanych frytek i chipsów z obawy przed rakiem? A może inwestujesz w ekologiczne jajka, wierząc, że przewyższają zdrowotne właściwości tych z marketu? Jeśli czujesz się zawiedziony, bo mimo ścisłego podążania za poradami dietetyków nie jesteś zdrowszy czy bardziej zadowolony z życia, to ta książka jest właśnie dla Ciebie.
Udo Pollmer oraz jego zespół dokonują dogłębnej analizy głośnych skandali w świecie żywności z ostatnich lat. Przyglądają się procesom produkcji, certyfikatom bio, oraz kwestiom takim jak szczepionki, choroba szalonych krów czy ptasia grypa. Dzięki solidnym, acz często pomijanym badaniom, ujawniają, jak korporacje wykorzystują manipulacje informacyjne oraz naszą niewiedzę na własną korzyść.
Choć działania te mają negatywny wpływ na nasze zdrowie, dla wielkich firm liczy się wyłącznie zysk. Polityki te są dokładnie zaplanowane, a my stajemy się ich ofiarami. Jednak dzięki zaangażowaniu Udo Pollmera, dyrektora Europejskiego Instytutu Żywienia i cenionego eksperta w dziedzinie dietetyki, jest nadzieja na zmianę. Autor argumentuje, że czasem rozsądek podpowiada, by cieszyć się tym, co sprawia nam przyjemność, jak choćby frytkami z ketchupem zamiast liściem sałaty z ekologicznych upraw.
Bo przecież czasem warto pozwolić sobie na to, co kochamy!
