Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta dla mózgu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Barbara Jakomowicz Klein w swojej książce "DIETA DLA MÓZGU" bada, czy to, co spożywamy, faktycznie oddziałuje na wydajność oraz procesy starzenia się mózgu. Zastanawia się, czy poprzez odpowiednią suplementację witamin i minerałów możemy wspierać nasze zdolności umysłowe oraz czy dieta ma rzeczywisty wpływ na sprawność intelektualną. Często nasz umysł zawodzi, dlatego warto zainwestować w jego kondycję. Istnieje mnóstwo metod poprawiania koncentracji i efektywności myślenia.
Klein, korzystając z formy pytań i odpowiedzi, w przystępny sposób wyjaśnia, jak działa nasz układ nerwowy i mózg. Zrozumienie takich pojęć jak pamięć czy inteligencja umożliwia lepsze spojrzenie na to, jak dieta może wpłynąć na funkcjonowanie naszych umysłów. Przewlekłe problemy z koncentracją, trudności w zasypianiu, a także przygnębienie czy stany depresyjne, mogą wynikać z niewłaściwego odżywiania. W związku z tym, jak możemy poprawić kondycję swojego mózgu? Jakie produkty powinny znaleźć się w naszej diecie, aby wzmacniać procesy myślowe i unikać zmęczenia oraz zaburzeń funkcjonowania układu nerwowego?
Barbara Jakomowicz Klein szczegółowo omawia, jakie przyprawy i składniki mogą poprawić nasze samopoczucie i zapobiec problemom z pamięcią. Wszystkie te zagadnienia są dogłębnie poruszone na kartach jej książki, co czyni ją wartościowym przewodnikiem po zdrowej diecie dla naszego mózgu. Zachęcamy do jej przeczytania!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Barbara Jakomowicz Klein w swojej książce "DIETA DLA MÓZGU" bada, czy to, co spożywamy, faktycznie oddziałuje na wydajność oraz procesy starzenia się mózgu. Zastanawia się, czy poprzez odpowiednią suplementację witamin i minerałów możemy wspierać nasze zdolności umysłowe oraz czy dieta ma rzeczywisty wpływ na sprawność intelektualną. Często nasz umysł zawodzi, dlatego warto zainwestować w jego kondycję. Istnieje mnóstwo metod poprawiania koncentracji i efektywności myślenia.
Klein, korzystając z formy pytań i odpowiedzi, w przystępny sposób wyjaśnia, jak działa nasz układ nerwowy i mózg. Zrozumienie takich pojęć jak pamięć czy inteligencja umożliwia lepsze spojrzenie na to, jak dieta może wpłynąć na funkcjonowanie naszych umysłów. Przewlekłe problemy z koncentracją, trudności w zasypianiu, a także przygnębienie czy stany depresyjne, mogą wynikać z niewłaściwego odżywiania. W związku z tym, jak możemy poprawić kondycję swojego mózgu? Jakie produkty powinny znaleźć się w naszej diecie, aby wzmacniać procesy myślowe i unikać zmęczenia oraz zaburzeń funkcjonowania układu nerwowego?
Barbara Jakomowicz Klein szczegółowo omawia, jakie przyprawy i składniki mogą poprawić nasze samopoczucie i zapobiec problemom z pamięcią. Wszystkie te zagadnienia są dogłębnie poruszone na kartach jej książki, co czyni ją wartościowym przewodnikiem po zdrowej diecie dla naszego mózgu. Zachęcamy do jej przeczytania!
