Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Cud mąki kokosowej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Na rynku książek kulinarnych pojawiła się ciekawa nowość – przewodnik kulinarny po mące kokosowej. Dla wielu osób, które ze względów zdrowotnych lub dietetycznych musiały unikać tradycyjnej mąki pszennej, mąka kokosowa stanowi idealną alternatywę, oferując przy tym równie pyszne doświadczenia kulinarne. To rozwiązanie szczególnie wartościowe dla diabetyków, alergików oraz osób na diecie bezglutenowej, ponieważ składniki zawarte w mące kokosowej mogą wspierać ich zdrowie.
Mąka kokosowa wyróżnia się wysoką zawartością białka i znacznie większą ilością błonnika w porównaniu do mąki pszennej. Dzięki temu doskonale nadaje się do diety o niskiej zawartości węglowodanów. Błonnik kokosowy jest znany ze swojego pozytywnego wpływu na regulowanie poziomu cukru i insuliny we krwi, co czyni go doskonałym wyborem dla osób z cukrzycą. Regularne spożywanie błonnika jest również korzystne dla serca, pomagając zapobiegać zawałom i udarom poprzez eliminację produktów przemiany materii z organizmu. Może on także redukować ryzyko powstawania komórek rakowych.
W książce znajdziemy różnorodne przepisy, które ucieszą każde podniebienie – od chlebów, przez dania główne, po wykwintne desery. Wszystkie są starannie skomponowane, aby wspierać zdrowy tryb życia, a jednocześnie spełniać kulinarne oczekiwania. Potrawy przygotowane bez dodatku pszenicy, glutenu, soi, niezdrowych tłuszczów oraz cukru, słodzone są naturalnie stewią. Ta książka nie tylko otworzy drzwi do nowych smaków w kuchni, ale także przyczyni się do poprawy zdrowia i samopoczucia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Na rynku książek kulinarnych pojawiła się ciekawa nowość – przewodnik kulinarny po mące kokosowej. Dla wielu osób, które ze względów zdrowotnych lub dietetycznych musiały unikać tradycyjnej mąki pszennej, mąka kokosowa stanowi idealną alternatywę, oferując przy tym równie pyszne doświadczenia kulinarne. To rozwiązanie szczególnie wartościowe dla diabetyków, alergików oraz osób na diecie bezglutenowej, ponieważ składniki zawarte w mące kokosowej mogą wspierać ich zdrowie.
Mąka kokosowa wyróżnia się wysoką zawartością białka i znacznie większą ilością błonnika w porównaniu do mąki pszennej. Dzięki temu doskonale nadaje się do diety o niskiej zawartości węglowodanów. Błonnik kokosowy jest znany ze swojego pozytywnego wpływu na regulowanie poziomu cukru i insuliny we krwi, co czyni go doskonałym wyborem dla osób z cukrzycą. Regularne spożywanie błonnika jest również korzystne dla serca, pomagając zapobiegać zawałom i udarom poprzez eliminację produktów przemiany materii z organizmu. Może on także redukować ryzyko powstawania komórek rakowych.
W książce znajdziemy różnorodne przepisy, które ucieszą każde podniebienie – od chlebów, przez dania główne, po wykwintne desery. Wszystkie są starannie skomponowane, aby wspierać zdrowy tryb życia, a jednocześnie spełniać kulinarne oczekiwania. Potrawy przygotowane bez dodatku pszenicy, glutenu, soi, niezdrowych tłuszczów oraz cukru, słodzone są naturalnie stewią. Ta książka nie tylko otworzy drzwi do nowych smaków w kuchni, ale także przyczyni się do poprawy zdrowia i samopoczucia.
