Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Królestwo naleśników
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Naleśniki cieszą się ogromną popularnością w wielu domach, ponieważ są jednym z najłatwiejszych do przygotowania dań. Mogą być podawane w różnych wersjach: na słodko lub na słono, jako specjały regionalne lub potrawy sezonowe, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Ich wszechstronność obejmuje również opcje klasycznych i dietetycznych przepisów. Dzięki prostocie przygotowania oraz różnorodności składników — od mąki i mleka po bogate nadzienia — naleśniki stanowią idealną bazę do kulinarnych eksperymentów. Bez względu na to, czy jesteś doświadczonym kucharzem czy domowym entuzjastą weekendowych śniadań, zdolność do ciągłej reinterpretacji sprawia, że pozostają one nieodmiennie fascynującym daniem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
37.05 zł
nowa

- nowa książka
Wysyłka w ciągu 48h + czas dostawy
jak nowa
dobry
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 10
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 10 szt.
Naleśniki cieszą się ogromną popularnością w wielu domach, ponieważ są jednym z najłatwiejszych do przygotowania dań. Mogą być podawane w różnych wersjach: na słodko lub na słono, jako specjały regionalne lub potrawy sezonowe, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Ich wszechstronność obejmuje również opcje klasycznych i dietetycznych przepisów. Dzięki prostocie przygotowania oraz różnorodności składników — od mąki i mleka po bogate nadzienia — naleśniki stanowią idealną bazę do kulinarnych eksperymentów. Bez względu na to, czy jesteś doświadczonym kucharzem czy domowym entuzjastą weekendowych śniadań, zdolność do ciągłej reinterpretacji sprawia, że pozostają one nieodmiennie fascynującym daniem.