Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Klasztorne specjały
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przez osiem wieków Cystersi w Szczyrzycu żyją według dewizy "Módl się i pracuj". Przeor, ojciec Kazimierz Kmak, zachęca do poznania tajemnic kuchni klasztornej. W swojej publikacji prezentuje przepisy na wyborne dania, które przygotowywane są z użyciem świeżych i naturalnych składników zebranych z pobliskich pól, ogrodów warzywnych i przyklasztornych sadów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przez osiem wieków Cystersi w Szczyrzycu żyją według dewizy "Módl się i pracuj". Przeor, ojciec Kazimierz Kmak, zachęca do poznania tajemnic kuchni klasztornej. W swojej publikacji prezentuje przepisy na wyborne dania, które przygotowywane są z użyciem świeżych i naturalnych składników zebranych z pobliskich pól, ogrodów warzywnych i przyklasztornych sadów.
