Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Klasztorne sałatki w.2018
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "200 wspaniałych przepisów na każdą porę roku" to kulinarne dzieło brata Victor-Antoine’a d'Avila-Latourrette, znanego autora wielu bestsellerów. W tej książce brat Victor przedstawia sałatki jako główne dania, przekąski i przystawki, które wprowadzają do naszej diety zdrowe i pożywne składniki. Prezentowane przepisy korzystają z sezonowych produktów oraz czerpią inspirację z tradycyjnej kuchni klasztornej, cenionej za prostotę, wartości zdrowotne i doskonały smak.
Kolekcja przepisów dostosowana jest do darów każdej pory roku – od wiosennych nowalijek, przez letnie obfitości, aż po zimowe, sycące kompozycje. W książce znajdziemy sałatki inspirowane kuchniami całego świata, w tym włoskie smaki pomidorów, rukoli i fenkułu, francuskie zioła i musztardę, grecką fetę i oliwki, bliskowschodni kuskus, indyjską soczewicę, japoński ocet ryżowy oraz meksykańskie awokado.
Niektóre przepisy mają wyjątkowe, kulturowe odniesienia, jak na przykład sałatka świętego Fiakra. Jako patron ogrodników, ten święty jest symbolem obfitości świeżych warzyw, co odzwierciedla się w sałatce składającej się z dojrzałych pomidorów, chrupiących papryczek i świeżych warzyw strączkowych, doprawionych oliwą i octem winnym.
Przepisy w książce są zgodne z rytmem natury, a ich przygotowanie jest łatwe i szybkie. Sałatki oferują bogactwo smaków, kolorów i zapachów, a dodatkowe przepisy na sosy, oliwy ziołowe i octy przyprawione sprawiają, że smakują jeszcze lepiej. Całość uzupełniają inspirujące cytaty od znanych autorów, co dodatkowo wzbogaca to kulinarne doświadczenie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "200 wspaniałych przepisów na każdą porę roku" to kulinarne dzieło brata Victor-Antoine’a d'Avila-Latourrette, znanego autora wielu bestsellerów. W tej książce brat Victor przedstawia sałatki jako główne dania, przekąski i przystawki, które wprowadzają do naszej diety zdrowe i pożywne składniki. Prezentowane przepisy korzystają z sezonowych produktów oraz czerpią inspirację z tradycyjnej kuchni klasztornej, cenionej za prostotę, wartości zdrowotne i doskonały smak.
Kolekcja przepisów dostosowana jest do darów każdej pory roku – od wiosennych nowalijek, przez letnie obfitości, aż po zimowe, sycące kompozycje. W książce znajdziemy sałatki inspirowane kuchniami całego świata, w tym włoskie smaki pomidorów, rukoli i fenkułu, francuskie zioła i musztardę, grecką fetę i oliwki, bliskowschodni kuskus, indyjską soczewicę, japoński ocet ryżowy oraz meksykańskie awokado.
Niektóre przepisy mają wyjątkowe, kulturowe odniesienia, jak na przykład sałatka świętego Fiakra. Jako patron ogrodników, ten święty jest symbolem obfitości świeżych warzyw, co odzwierciedla się w sałatce składającej się z dojrzałych pomidorów, chrupiących papryczek i świeżych warzyw strączkowych, doprawionych oliwą i octem winnym.
Przepisy w książce są zgodne z rytmem natury, a ich przygotowanie jest łatwe i szybkie. Sałatki oferują bogactwo smaków, kolorów i zapachów, a dodatkowe przepisy na sosy, oliwy ziołowe i octy przyprawione sprawiają, że smakują jeszcze lepiej. Całość uzupełniają inspirujące cytaty od znanych autorów, co dodatkowo wzbogaca to kulinarne doświadczenie.
