Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedno. Łatwe jednogarnkowe cuda
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jednym z głównych założeń tej książki jest zminimalizowanie ilości zmywania, co osiągnięto dzięki przygotowywaniu wszystkich dań w jednym naczyniu – może to być garnek, patelnia czy blaszka do pieczenia. Dzięki temu każdy może serwować smaczne jedzenie bez zbędnego trudu. Książka przynosi wygodę i smak, ułatwiając codzienne gotowanie.
Skoncentrowano się na imponujących daniach przygotowanych z dobrze znanych składników, przy użyciu prostych technik. Wszystko to przeszło przez pryzmat gotowania w jednym naczyniu, co przyniosło zaskakujące rezultaty. Wprowadzono nowe metody, które od dawna czekały na swoje odkrycie, oferując kulinarną rewolucję.
Zawiera także wiele szybkich przepisów, gdzie po wstępnym przygotowaniu większość pracy wykonują za ciebie kuchenka czy piekarnik. Te pomysły kulinarne są inspirujące dla każdego, kładąc nacisk na prostotę – minimalna liczba składników, minimalne zmywanie, maksymalna przyjemność.
Zapraszam do wygodnego rozsiadania się, odprężenia i czerpania inspiracji z przepisów, które nadadzą smaku każdemu dniu. Magiczna liczba „jeden” czyni cuda w kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jednym z głównych założeń tej książki jest zminimalizowanie ilości zmywania, co osiągnięto dzięki przygotowywaniu wszystkich dań w jednym naczyniu – może to być garnek, patelnia czy blaszka do pieczenia. Dzięki temu każdy może serwować smaczne jedzenie bez zbędnego trudu. Książka przynosi wygodę i smak, ułatwiając codzienne gotowanie.
Skoncentrowano się na imponujących daniach przygotowanych z dobrze znanych składników, przy użyciu prostych technik. Wszystko to przeszło przez pryzmat gotowania w jednym naczyniu, co przyniosło zaskakujące rezultaty. Wprowadzono nowe metody, które od dawna czekały na swoje odkrycie, oferując kulinarną rewolucję.
Zawiera także wiele szybkich przepisów, gdzie po wstępnym przygotowaniu większość pracy wykonują za ciebie kuchenka czy piekarnik. Te pomysły kulinarne są inspirujące dla każdego, kładąc nacisk na prostotę – minimalna liczba składników, minimalne zmywanie, maksymalna przyjemność.
Zapraszam do wygodnego rozsiadania się, odprężenia i czerpania inspiracji z przepisów, które nadadzą smaku każdemu dniu. Magiczna liczba „jeden” czyni cuda w kuchni.
