Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Japonki nie tyją i się nie starzeją
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W Japonii kobiety osiągają imponującą długość życia, wyprzedzając w tej kwestii inne kraje na świecie. Charakteryzuje się ona najniższym wskaźnikiem otyłości w krajach rozwiniętych, a czterdziestolatki prezentują się, jakby miały zaledwie dwadzieścia lat.
Japońskie kobiety mogą delektować się jedną z najsmaczniejszych kuchni na świecie, a jednocześnie ich wskaźnik otyłości to jedynie 3 procent. Dla porównania, to jedna trzecia wskaźnika otyłości wśród Francuzek i mniej niż jedna dziesiąta wśród Amerykanek.
Japonia, mimo że jest jedną z największych potęg gospodarczych i wysoko zindustrializowanym krajem, wyróżnia się w tej materii. Dlaczego tak się dzieje? Odpowiedzi można szukać w tej inspirującej książce.
Nie jest to typowa publikacja o dietach ani przewodnik po przyrządzaniu sushi. Jest to raczej zaproszenie do odkrycia nowego sposobu odżywiania się w domu, opartego na japońskich tradycjach kulinarnych. Japońskie rodziny jedzą inaczej, niż się powszechnie uważa i to ich podejście do jedzenia okazuje się być niezwykle proste.
Książka przedstawia odkrycia ekspertów zajmujących się długością życia oraz problematyką otyłości, którzy dzielą się swoimi obserwacjami na temat wpływu japońskich zwyczajów żywieniowych na zdrowie. To klucz do zrozumienia, dlaczego Japonia jest krajem, w którym mieszka najzdrowsza populacja na świecie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W Japonii kobiety osiągają imponującą długość życia, wyprzedzając w tej kwestii inne kraje na świecie. Charakteryzuje się ona najniższym wskaźnikiem otyłości w krajach rozwiniętych, a czterdziestolatki prezentują się, jakby miały zaledwie dwadzieścia lat.
Japońskie kobiety mogą delektować się jedną z najsmaczniejszych kuchni na świecie, a jednocześnie ich wskaźnik otyłości to jedynie 3 procent. Dla porównania, to jedna trzecia wskaźnika otyłości wśród Francuzek i mniej niż jedna dziesiąta wśród Amerykanek.
Japonia, mimo że jest jedną z największych potęg gospodarczych i wysoko zindustrializowanym krajem, wyróżnia się w tej materii. Dlaczego tak się dzieje? Odpowiedzi można szukać w tej inspirującej książce.
Nie jest to typowa publikacja o dietach ani przewodnik po przyrządzaniu sushi. Jest to raczej zaproszenie do odkrycia nowego sposobu odżywiania się w domu, opartego na japońskich tradycjach kulinarnych. Japońskie rodziny jedzą inaczej, niż się powszechnie uważa i to ich podejście do jedzenia okazuje się być niezwykle proste.
Książka przedstawia odkrycia ekspertów zajmujących się długością życia oraz problematyką otyłości, którzy dzielą się swoimi obserwacjami na temat wpływu japońskich zwyczajów żywieniowych na zdrowie. To klucz do zrozumienia, dlaczego Japonia jest krajem, w którym mieszka najzdrowsza populacja na świecie.
