Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jak nie umrzeć przedwcześnie. Co jeść, aby dłużej cieszyć się zdrowiem
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak osiągnąć starość w dobrej kondycji? Jak unikać wielu poważnych chorób, które mogą skrócić nasze życie? Odpowiedzi na te pytania znajdziemy w książce autorstwa wykwalifikowanego lekarza, który w swojej pracy łączy wiedzę medyczną z pasją do zdrowego stylu życia. Autor podkreśla, że kluczem do długowieczności i zdrowia jest właściwe odżywianie.
Książka składa się z piętnastu rozdziałów, z których każdy poświęcony jest innej chorobie oraz metodom jej zapobiegania. Zawiera również analizę dwunastu kluczowych grup pokarmowych, które powinny stać się stałym elementem naszej diety. Wprowadzając te produkty do codziennego jadłospisu, zauważymy znaczną poprawę w naszym samopoczuciu i zdrowiu. Sposoby te, rekomendowane przez doktora Gregera, opierają się na latach intensywnych badań.
Michael Greger, jeden z głównych autorów tej pozycji, to nie tylko doświadczony lekarz, ale i ekspert w dziedzinie odżywiania oraz zdrowia publicznego. W swojej książce pokazuje, jak nie tylko zapobiegać chorobom, ale i jak żyć z nimi, gdy się pojawią. Przekonuje czytelników, że to, co spożywamy, ma fundamentalne znaczenie dla naszego zdrowia, a leki powinny być jedynie uzupełnieniem w dbaniu o organizm.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak osiągnąć starość w dobrej kondycji? Jak unikać wielu poważnych chorób, które mogą skrócić nasze życie? Odpowiedzi na te pytania znajdziemy w książce autorstwa wykwalifikowanego lekarza, który w swojej pracy łączy wiedzę medyczną z pasją do zdrowego stylu życia. Autor podkreśla, że kluczem do długowieczności i zdrowia jest właściwe odżywianie.
Książka składa się z piętnastu rozdziałów, z których każdy poświęcony jest innej chorobie oraz metodom jej zapobiegania. Zawiera również analizę dwunastu kluczowych grup pokarmowych, które powinny stać się stałym elementem naszej diety. Wprowadzając te produkty do codziennego jadłospisu, zauważymy znaczną poprawę w naszym samopoczuciu i zdrowiu. Sposoby te, rekomendowane przez doktora Gregera, opierają się na latach intensywnych badań.
Michael Greger, jeden z głównych autorów tej pozycji, to nie tylko doświadczony lekarz, ale i ekspert w dziedzinie odżywiania oraz zdrowia publicznego. W swojej książce pokazuje, jak nie tylko zapobiegać chorobom, ale i jak żyć z nimi, gdy się pojawią. Przekonuje czytelników, że to, co spożywamy, ma fundamentalne znaczenie dla naszego zdrowia, a leki powinny być jedynie uzupełnieniem w dbaniu o organizm.
