Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jagnięcina i baranina
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka skupia się na najciekawszych przepisach z użyciem baraniny oraz jagnięciny, ukazując ich miejsce w kuchniach wielu narodów. Znajdziesz w niej ponad 60 starannie dobranych receptur, obejmujących zarówno dania główne, jak i przekąski, sałatki, zupy, oraz różnego rodzaju potrawy mączne. Dowiesz się, jak wybierać mięso najwyższej jakości, jak je odpowiednio przechowywać, oraz poznasz tajniki jego przyrządzania i porcjowania. Książka zawiera także przepisy na aromatyczne sosy i marynaty, które doskonale podkreślają smak potraw z grilla, takich jak szaszłyki. To nieocenione źródło wiedzy dla miłośników kuchni, którzy chcą wzbogacić swoje umiejętności kulinarne daniami z ekologicznych składników. Publikacja została wydana przez wydawnictwo REA w 2009 roku i oprawiona jest w twardą okładkę. ISBN tej książki to 978-83-7544-347-9, a jej format wynosi 200x270 mm, obejmując 128 stron.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka skupia się na najciekawszych przepisach z użyciem baraniny oraz jagnięciny, ukazując ich miejsce w kuchniach wielu narodów. Znajdziesz w niej ponad 60 starannie dobranych receptur, obejmujących zarówno dania główne, jak i przekąski, sałatki, zupy, oraz różnego rodzaju potrawy mączne. Dowiesz się, jak wybierać mięso najwyższej jakości, jak je odpowiednio przechowywać, oraz poznasz tajniki jego przyrządzania i porcjowania. Książka zawiera także przepisy na aromatyczne sosy i marynaty, które doskonale podkreślają smak potraw z grilla, takich jak szaszłyki. To nieocenione źródło wiedzy dla miłośników kuchni, którzy chcą wzbogacić swoje umiejętności kulinarne daniami z ekologicznych składników. Publikacja została wydana przez wydawnictwo REA w 2009 roku i oprawiona jest w twardą okładkę. ISBN tej książki to 978-83-7544-347-9, a jej format wynosi 200x270 mm, obejmując 128 stron.
