Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jadłonomia po polsku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nie musisz już martwić się o trudnodostępne składniki w swojej kuchni. Z książką "Jadłonomia po polsku" znajdziesz sposób, aby cieszyć się ulubionymi, tradycyjnymi smakami w wersji roślinnej. Autorka pokazuje, że przygotowanie roślinnych dań może być równie proste i smaczne, jak przyrządzenie barszczu czy ruskich pierogów. Książka jest podzielona na sześć rozdziałów, odpowiadających sześciu polskim porom roku, w tym rzadziej wspominanym przedwiośniu i przedzimie. Odkrywając tę książkę, nauczysz się, co smacznego można przygotować, czekając na wiosenne nowalijki - jak choćby barszcz z wędzonymi śliwkami czy kanapki z pastą z ciecierzycy i kiszonymi ogórkami. Na deser proponowana jest gryczana granola.
"Jadłonomia po polsku" to znacznie więcej niż tylko zbiór przepisów. To również praktyczne wskazówki, dzięki którym gotowanie staje się łatwiejsze i przyjemniejsze. Dowiesz się, dlaczego latem warto dodać bób do rosołu, jak stworzyć pasztet bez pieczenia, a także czemu kilka kawałków słodkiej dyni idealnie komponuje się w bigosie. Przede wszystkim książka uczy, jak gotować roślinnie, czerpiąc z polskich tradycji kulinarnych i przy użyciu dostępnych składników, zgodnie z naszymi smakami i możliwościami.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nie musisz już martwić się o trudnodostępne składniki w swojej kuchni. Z książką "Jadłonomia po polsku" znajdziesz sposób, aby cieszyć się ulubionymi, tradycyjnymi smakami w wersji roślinnej. Autorka pokazuje, że przygotowanie roślinnych dań może być równie proste i smaczne, jak przyrządzenie barszczu czy ruskich pierogów. Książka jest podzielona na sześć rozdziałów, odpowiadających sześciu polskim porom roku, w tym rzadziej wspominanym przedwiośniu i przedzimie. Odkrywając tę książkę, nauczysz się, co smacznego można przygotować, czekając na wiosenne nowalijki - jak choćby barszcz z wędzonymi śliwkami czy kanapki z pastą z ciecierzycy i kiszonymi ogórkami. Na deser proponowana jest gryczana granola.
"Jadłonomia po polsku" to znacznie więcej niż tylko zbiór przepisów. To również praktyczne wskazówki, dzięki którym gotowanie staje się łatwiejsze i przyjemniejsze. Dowiesz się, dlaczego latem warto dodać bób do rosołu, jak stworzyć pasztet bez pieczenia, a także czemu kilka kawałków słodkiej dyni idealnie komponuje się w bigosie. Przede wszystkim książka uczy, jak gotować roślinnie, czerpiąc z polskich tradycji kulinarnych i przy użyciu dostępnych składników, zgodnie z naszymi smakami i możliwościami.
