Książka - Hotelarstwo

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik akademicki poświęcony hotelarstwu stanowi cenne źródło wiedzy zarówno dla studentów kierunków związanych z turystyką i rekreacją, jak i dla wykładowców na uczelniach wyższych zajmujących się tymi dziedzinami. Skierowana jest również do profesjonalistów, którzy zajmują się zarządzaniem i prowadzeniem hoteli na co dzień. Książka oferuje szerokie spojrzenie na hotelarstwo, będące kluczowym komponentem branży turystycznej oraz istotnym elementem jej infrastruktury.

Autorzy dokładnie omawiają podstawowe pojęcia i teoretyczne aspekty hotelarstwa, a także analizują rynek usług hotelowych, uwzględniając współczesne tendencje rozwojowe. Poruszone są także kwestie związane z codzienną eksploatacją hotelu i zarządzaniem nim, z naciskiem na aktualne trendy, standaryzację oraz jakość i innowacyjność usług. Dodatkowo, podręcznik bada aspekty gastronomii oraz inne ważne usługi dodatkowe, które towarzyszą działalności hotelarskiej.

Jednym z największych atutów tej publikacji jest jej zgodność z programami nauczania, co czyni ją doskonałym narzędziem dydaktycznym. Jasna struktura i przejrzysta prezentacja materiału, wsparte wieloma przykładami z polskiego rynku, znacznie ułatwiają zrozumienie omawianych zagadnień. Książka zawiera również praktyczny słowniczek terminów, bogatą bibliografię i szczegółowy indeks rzeczowy, które dodatkowo zwiększają jej wartość edukacyjną.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik akademicki poświęcony hotelarstwu stanowi cenne źródło wiedzy zarówno dla studentów kierunków związanych z turystyką i rekreacją, jak i dla wykładowców na uczelniach wyższych zajmujących się tymi dziedzinami. Skierowana jest również do profesjonalistów, którzy zajmują się zarządzaniem i prowadzeniem hoteli na co dzień. Książka oferuje szerokie spojrzenie na hotelarstwo, będące kluczowym komponentem branży turystycznej oraz istotnym elementem jej infrastruktury.

Autorzy dokładnie omawiają podstawowe pojęcia i teoretyczne aspekty hotelarstwa, a także analizują rynek usług hotelowych, uwzględniając współczesne tendencje rozwojowe. Poruszone są także kwestie związane z codzienną eksploatacją hotelu i zarządzaniem nim, z naciskiem na aktualne trendy, standaryzację oraz jakość i innowacyjność usług. Dodatkowo, podręcznik bada aspekty gastronomii oraz inne ważne usługi dodatkowe, które towarzyszą działalności hotelarskiej.

Jednym z największych atutów tej publikacji jest jej zgodność z programami nauczania, co czyni ją doskonałym narzędziem dydaktycznym. Jasna struktura i przejrzysta prezentacja materiału, wsparte wieloma przykładami z polskiego rynku, znacznie ułatwiają zrozumienie omawianych zagadnień. Książka zawiera również praktyczny słowniczek terminów, bogatą bibliografię i szczegółowy indeks rzeczowy, które dodatkowo zwiększają jej wartość edukacyjną.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 378
Rok wydania: 2008
Rozmiar: 160 × 240 mm
ID: 9788301153670

Dane producenta:

Wydawnictwo Naukowe PWN , UL. GOTTLIEBA DAIMLERA 2, 02-460 Warszawa, Polska ,[email protected] ,tel. 226954800

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info