Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fun dining. Prosto i genialnie (barwione brzegi)
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Fun Dining. Prosto i genialnie" to książka, która odkrywa przed czytelnikiem kulinarną filozofię Przemysława Klimy, pierwszego polskiego szefa kuchni w restauracji nagrodzonej dwiema gwiazdkami Michelin. Jego podejście do gotowania, określane jako "fun dining", łączy radość z tworzenia nowych kompozycji smakowych i satysfakcję płynącą z kulinarnych eksperymentów. Kluczem jest prostota tworzenia genialnych potraw, które można bez problemu przygotować w domowym zaciszu, z użyciem dostępnych składników.
W tej książce znajdziemy przepisy, które nie wymagają zaawansowanych umiejętności kulinarnych ani specjalistycznego sprzętu. Dzięki niebanalnym połączeniom smakowym, takim jak olej z koperku czy masło drożdżowe, każde danie zyskuje niepowtarzalny charakter, zamieniając posiłek w niezapomniane przeżycie. Przemysław Klima, działający w Bottiglierii 1881, pokazuje, jak dzięki drobnym trikom można wzbudzić zachwyt nie tylko w restauracji, ale i we własnym domu.
Mając za sobą 23 lata doświadczenia, Przemysław dzieli się w książce swoimi ulubionymi przepisami, zarażając pasją do jedzenia, które wyraża prawdziwość i szczerość. Dzięki tej książce odkryjemy kuchnię, która jest przyjemnością samą w sobie, zachęcającą do ciągłego odkrywania nowych smaków i zapachów. "Fun Dining" to propozycja dla każdego, kto chce czerpać radość z gotowania i dzielić się tym z innymi w sposób prosty, ale wyjątkowy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Fun Dining. Prosto i genialnie" to książka, która odkrywa przed czytelnikiem kulinarną filozofię Przemysława Klimy, pierwszego polskiego szefa kuchni w restauracji nagrodzonej dwiema gwiazdkami Michelin. Jego podejście do gotowania, określane jako "fun dining", łączy radość z tworzenia nowych kompozycji smakowych i satysfakcję płynącą z kulinarnych eksperymentów. Kluczem jest prostota tworzenia genialnych potraw, które można bez problemu przygotować w domowym zaciszu, z użyciem dostępnych składników.
W tej książce znajdziemy przepisy, które nie wymagają zaawansowanych umiejętności kulinarnych ani specjalistycznego sprzętu. Dzięki niebanalnym połączeniom smakowym, takim jak olej z koperku czy masło drożdżowe, każde danie zyskuje niepowtarzalny charakter, zamieniając posiłek w niezapomniane przeżycie. Przemysław Klima, działający w Bottiglierii 1881, pokazuje, jak dzięki drobnym trikom można wzbudzić zachwyt nie tylko w restauracji, ale i we własnym domu.
Mając za sobą 23 lata doświadczenia, Przemysław dzieli się w książce swoimi ulubionymi przepisami, zarażając pasją do jedzenia, które wyraża prawdziwość i szczerość. Dzięki tej książce odkryjemy kuchnię, która jest przyjemnością samą w sobie, zachęcającą do ciągłego odkrywania nowych smaków i zapachów. "Fun Dining" to propozycja dla każdego, kto chce czerpać radość z gotowania i dzielić się tym z innymi w sposób prosty, ale wyjątkowy.
