Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Encyklopedia Polskiej Sztuki Kulinarnej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten niezwykły zbiór oferuje 2400 przepisów, które tworzą esencję polskiej kuchni, stanowiąc jej nieodłączny element w każdej nowoczesnej kuchni. Poza klasykami jak tradycyjny rosół czy kotlety schabowe, książka przywraca do życia zapomniane specjały, takie jak dania z raków oraz rozmaite nalewki. Ta encyklopedia jest prawdziwym skarbcem wiedzy o polskiej kuchni, obejmującym zarówno jej dawne, współczesne, jak i kresowe korzenie. Zawiera również słowniczek kulinarny „Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki”, który wyjaśnia terminologię stosowaną w polskich kuchniach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten niezwykły zbiór oferuje 2400 przepisów, które tworzą esencję polskiej kuchni, stanowiąc jej nieodłączny element w każdej nowoczesnej kuchni. Poza klasykami jak tradycyjny rosół czy kotlety schabowe, książka przywraca do życia zapomniane specjały, takie jak dania z raków oraz rozmaite nalewki. Ta encyklopedia jest prawdziwym skarbcem wiedzy o polskiej kuchni, obejmującym zarówno jej dawne, współczesne, jak i kresowe korzenie. Zawiera również słowniczek kulinarny „Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki”, który wyjaśnia terminologię stosowaną w polskich kuchniach.
