Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ekonomia na talerzu. Głodny ekonomista objaśnia świat
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
To nie jest książka o „ekonomii jedzenia”, ani też próba zestawienia ekonomii z tematem żywności. Publikacja ta wnikliwie przygląda się zagadnieniom takim jak globalizacja, zmiany klimatyczne, migracje, niedobory oraz automatyzacja, prezentując te istotne kwestie w przystępnej formie.
Ha-Joon Chang z niezwykłą umiejętnością i dowcipem łączy historie związane z kuchnią i jedzeniem z tematyką ekonomiczną, sprawiając, że złożone idee ekonomiczne stają się nie tylko przystępne, lecz również interesujące.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
To nie jest książka o „ekonomii jedzenia”, ani też próba zestawienia ekonomii z tematem żywności. Publikacja ta wnikliwie przygląda się zagadnieniom takim jak globalizacja, zmiany klimatyczne, migracje, niedobory oraz automatyzacja, prezentując te istotne kwestie w przystępnej formie.
Ha-Joon Chang z niezwykłą umiejętnością i dowcipem łączy historie związane z kuchnią i jedzeniem z tematyką ekonomiczną, sprawiając, że złożone idee ekonomiczne stają się nie tylko przystępne, lecz również interesujące.
